Snap
  • Kind
  • cadeautjes
  • Verjaardag
  • familie
  • drukte
  • gezelligheid

En adem.... Januari, GELUKKIG NIEUWJAAR!

En adem.... De afgelopen 2 maanden waren hectisch, druk, gezellig en vooral 1 groot feest! Sinterklaas, Feline jarig, Sofie jarig, extra gewerkt, kerst en nieuwjaar. De weekeinden zaten vol, prop vol. Ondanks alle gezelligheid ben ik blij dat het voorbij is. Ook voor de kindjes. Terug in het “normale” ritme van de dag.

Mijn vriend had 2 weken kerstvakantie. Voor ons een drukke periode op het werk. Hij zorgde voor de kindjes, zodat ik extra kon werken. Op de dagen dat ik vrij was, deden we leuke dingen met het gezin. Sofie moet al 2 zaterdagen huilen, omdat niet wil dat ik ga werken. Dit heeft ze nog nooit gedaan. Voor mij een teken dat het goed is om weer in ons normale ritme van de week te komen.

Maar even over de cadeaus die ze gekregen hebben! Doordat ze dicht op elkaar jarig zijn en rond de feestdagen. Hebben ze alles tegelijk. Ik heb gewoon letterlijk al het oudere speelgoed naar zolder gebracht. Om plaats te maken voor het nieuwe. Ik kan het echt niet aan als dit ieder jaar gebeurt! Vind het ook oprecht zonde om met de rest van het speelgoed niets meer te doen. Maar we hebben er gewoon geen plek voor in de huiskamer. Ik had zelf al online verlanglijstje gemaakt. Om te voorkomen dat ze cadeaus zouden krijgen waar ze niet mee spelen. En voor Feline heb ik veel cadeaubonnen gevraagd. Ze speelt nu toch al met het speelgoed van Sofie. Dus om nu nog speelgoed erbij te kopen voor haar leeftijd. Vond ik qua ruimte wat we hebben niet zo’n goed plan. Ik denk dat ik samen met Sofie dit jaar met Koningsdag op een vrijmarkt ga staan. Kunnen we haar ook al iets gaan leren over de waarde van geld. Het is natuurlijk ook zo dat we alles tegelijk hebben qua verjaardag, Sinterklaas en kerst. We hebben nu tot november geen verjaardag van de kindjes meer. Kunnen ze lekker gaan genieten van hun speelgoed. De verwende meisjes!