Snap
  • Kind
  • Voeding
  • Gezond

Eindelijk geen strijd meer!

Eindelijk van de zuivel af, geen ruzie meer. geen buikpijn meer en eetlust voor het eerst sinds 3 jaar!! allemaal dankzij Dino Minerals!!

Onze dochter heeft vanaf haar geboorte moeite gehad met poepen. Altijd harde keutels. Flesjes dronk ze ook nooit leeg. Eindelijk na een half jaar mochten we nutramigen gaan proberen. Voor het eerst dronk ze rustig haar flesje leeg, en ook de poep werd een stuk beter. Wat een opluchting. Nu is ze 3,5 jaar oud. Nutramigen wil ze niet meer en dat snap ik best! Helaas drinkt ze ook geen gewone melk en eet ze slechts af en toe pudding. Je snapt dat zorgt voor de nodige paniek als je kind helemaal geen zuivel wil. Na het zoveelste gevecht een afspraak gemaakt bij de dietiste, dit kon zo echt niet langer. Vechten om zuivel binnen te krijgen en een kind dat klaagt van buikpijn en veel moeite heeft met poepen, weer keiharde ontlasting,,,

Bij de dietiste gekeken wat nog een optie zou zijn. Zij kwam met dino minerals. 2 tabletjes per dag volstaat voor de benodigde calcium. En wat blijkt nu: een vrolijk kind in huis dat niet gestrest is. OOk heeft ze voor het eerst in haar leven eetlust en eet gewoon goed!! Ze heeft geen buikpijn meer gehad. Haar ontlasting gaat nog niet altijd goed, maar dat is te overzien. 

9 jaar geleden

Wat fijn dat een diëtiste je kon helpen. Want wat kan het je moedeloos maken als je kind niet goed drinkt. Ik weet er alles van. Gelukkig is het makkelijker opgelost dan gedacht en dat zal een enorme opluchting voor je zijn!

9 jaar geleden

Jeetje wat ingewikkeld! Je kan zo'n kindje natuurlijk ook moeilijk dwingen als het nog zo jong is.. Gelukkig gaat het nu goed :-)