Snap
  • Kind
  • Lievelingsknuffel
  • #dreumestijd

Een ode aan Jetje

5 jaar geleden

Haha hier ook zo! Alleen omdat wij bij nummer 1 de hel hebben gehad door het kwijt raken hebben wij het bij nummer 2 anders aangepakt. De eerste had een Nijntje, aangezien die overal gekocht kon worden vond ik het niet nodig om een extra in huis te hebben. En toen was het moment daar, nijn was kwijt. Ik naar de winkel en een nieuwe halen, dat was natuurlijk niet goed.. het heeft weken geduurd voordat hij het weer goed vond. Dus bij nummer 2, die heeft een pip als haar favoriete gekozen. Ze weet alleen niet dat er 3 pipjes in omloop zijn (waren) Elke week gaat er 1 in de was en dan komt de volgende. Voor haar steeds dezelfde, en ja we zijn er weer 1 kwijt geraakt maar gelukkig zijn er nog 2 in omloop! (Op deze manier slijten ze net zo snel, en zit net zo erg de geur in het beestje)

5 jaar geleden

Hier ook zoonlief met een ijsbeerknuffel van stichting kika gekocht. Genaamd Pim overal waar zoonlief is is Pim ? gelukkig is Pim niet een klein formaat maar heeft hij een beetje overgewicht ( niet te missen )dus hopelijk gaat Pim nog lang mee want of ik ooit ergens nog aan z'n ding kom heb geen idee ?

5 jaar geleden

Heel herkenbaar, hier hebben we een hond, Boris. Ook die gaat overal mee naartoe. Nu natuurlijk iets minder, want onze man is al 7. Wij hebben ook een voorraadje. Eentje ligt standaard in bed, die komt er ook niet uit. Dan hebben we nog de reis-Boris, die ging/gaat overal mee naartoe. Deze ligt ook gewoon ergens beneden, het liefst in de stoel ?. Boven in de kast ligt nog een reserve, die wordt gebruikt als er eentje in de was moet. Tip: wissel ze af zodat ze allemaal een beetje verslijten. Je hebt grote kans dat ze de nieuwe niet wil als ze haar oude kwijtraakt. Die nieuwe voelt en ruikt dan toch net even anders.