Snap
  • Kind

Een magische dag met mijn gezin!

Jaaa het is zover, kerstvakantie! Tijd om heerlijk te genieten met mijn kindje en man van de magie van de winter.

Zaterdag was het zover, de start van de kerstvakantie. Ik kon niet wachten op dat moment. Even heerlijk met mijn gezinnetje genieten van de feestdagen en de schoonheid van de winter. Traditiegetrouw gingen we met het gezin een uitstapje maken de middag voor kerstavond. Dit jaar gingen we naar Toverland waar we konden genieten van de 'magische winterweken'.

In 1 woord: genieten!

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van de magische winterweken, maar mijn man vond het een perfecte start van de vakantie. En ik moet toegeven, hij had gelijk! Wat een feest was het om rond te lopen in het park, niet alleen voor de kleine, maar ook zeker voor mij! Het hele park was versierd voor de feestdagen, overal lichtjes, sneeuw, kerstmannen, rendieren en natuurlijk kerstbomen. Ook was er de hele dag door entertainment voor de kinderen! Een speciale winterkoning- en koningin liepen door het park en traden een aantal keer per dag op. Mijn kleine meid vond het fantastisch!

Wat nog een hele mooie bijkomstigheid was, was dat bijna alle attracties binnen waren. Zo hebben we helemaal geen last gehad van de kou en was het goed vol te houden in het park. Wanneer ik om me heen keek naar alle attracties die er binnen waren voor de kleintjes, werd ik wel een beetje jaloers. Wat een walhalla is het voor kinderen zeg! Touwbruggen, klimtorens, glijbanen, achtbanen, een apenkooi.. noem het maar op en het was er! Heerlijk om de kleine meid zo te zien genieten tijdens zo'n dagje. Ik keek mijn man aan en ook die stond te genieten van de pret van de kleine, daar doe je het voor.. een gelukkig gezinnetje zo tijdens de feestdagen. 

Mijn vakantie is fantastisch begonnen en dat wens ik iedereen toe. 
Fijne feestdagen toegewenst! :)

7 jaar geleden

We gaan zeker dit jaar een keer naar Toverland toe, erg leuk attractie en voor ons niet zo ver rijden. Alleen jammer dat mijn kinderen nog wat te klein voor de achtbanen zijn, maar als het niet druk is, ga ik wel zelf een keertje alleen!

7 jaar geleden

Leuke foto's! Erg leuk begin van de vakantie.

7 jaar geleden

Wat leuk zeg! Zier er echt heel leuk. Zo te lezen hebben jullie het erg leuk gehad :-)

7 jaar geleden

Wat een fijn begin van de Kerstvakantie!! Fijne dagen xx