Snap
  • Kind
  • kids
  • luizenmoeder
  • luizen
  • Prioderm

Een goede voorbereiding is het halve..

Luizen. Alleen al van het woord krijg ik spontaan jeuk! Vreselijk vind ik het en helaas heeft Mailiyah ze vorig jaar ook gehad. Zodra ik ergens hoor of lees dat ze weer heersen controleer ik Mailiyah extra goed!

Maar nu het coronavirus heerst, met al haar maatregelen, zullen de luizen dan ook nog wel aanwezig zijn? En de luizenmoeders, zijn die hun banen kwijt?

Luizen pluizenIn huize Dors heb ik mezelf gepromoveerd tot luizenmoeder, toch leuk zo'n nieuwe titel! En hoe je het ook wendt of keert, kinderen blijven natuurlijk niet bij elkaar uit de buurt en dat betekent dat er een kans bestaat dat ze weer op komen dagen. Uit voorzorg controleer ik Mailiyah regelmatig op luizen en zorg dat ik altijd wat in huis heb. 

PriodermVorig jaar heb ik veel baat gehad bij Prioderm. Je wil toch iets wat betrouwbaar is en zodra ik dan lees dat Prioderm al 40 jaar het bestverkochte hoofdluismerk is, moet dat natuurlijk even getest worden! Prioderm heeft gemakkelijk te gebruiken lotions, waarvan Dimeticon er één is. Insmeren, even laten intrekken en weg zijn de luizen! Een kind kan de was doen, oké ik in dit geval, maar je snapt vast wat ik bedoel! Ook de kam is erg fijn en haalt ook goed de eventuele neten weg! Als ze nu kriebel op haar hoofd heeft vraagt ze zelfs al of ik alsjeblieft even wil controleren. Ze rent naar boven, pakt het kammetje uit het badkamerkastje en komt voor me zitten. 

"Zo mam, controleer jij even of we nieuwe huisdieren hebben?"

Maeyson sluit negen van de tien keer ook even aan in het rijtje luizen pluizen en mag zelf ook even een knuffel kammen. Dat is natuurlijk het allerleukste! 

Gelukkig zijn er op dit moment geen luizen in huize Dors, maar mochten ze zich weer laten zien dan zijn wij in ieder geval goed voorbereid! 

Liefs, 

Marisa

Snap
Snap
Snap

Ik heb bij bij het lezen van je blog alleen maar zitten krabben aan mijn hoofd. Ik krijg er altijd zo de kriebels van. 😂