Snap
  • Kind

Een diva fotoshoot voor onze diva

Een aantal weken geleden deden wel een newborn shoot met onze kleine man. Nu was het de beurt aan ons meiske.

"Mam wat is een diva soot?"

Je mag op de foto en allemaal mooie kleertjes aan. Wat je maar wilt.

"Ik wil als prinses mam"

Onze lieve meiske wat als je haar een jurkje of rokje aandeed toen ze 1.5 jaar was gewoon begon te gillen en huilen. Als er iets was wat ze niet aan wilde dan waren het rokjes en jurkjes. Nu had ik daar ook niet veel van, ik vind broekjes zelf veel leuker. Maar rond haar 2de jaar veranderde er iets. Ze ontdekte .... prinsessen. (Bedankt Disney haha) En nu elke kans die ze krijgt trekt ze ze aan .... die jurkjes en rokjes en het liefste niets anders dan dat!

Wat had ze een lol tijdens de shoot!! Helemaal in der element. Alles heeft ze zelf uitgekozen, de kleertjes, kettingen, haarbanden en de achtergrond. Dit is hoe ze zichzelf wilde laten zien. En ik ... ik vind het prachtig!