Snap
  • Kind
  • drieling
  • mamaplaatscollab
  • flex
  • rowentaflex
  • Airforceflex

Dreams come true

Etenstijd. Een moment waarop ik het belangrijk vind met alle kinderen aan tafel te zitten. Ik merk dat onze meiden zelf de controle over het eten willen hebben en het dus graag allemaal zelf doen. Pedagogisch gezien sta ik hier helemaal achter en weet ik dat dit goed voor ze is, maar wat geeft het een rommel. Na het eten is de hele vloer bezaaid met restjes eten en moeten we aan de slag. En dit drie keer per dag...

Ook op de bank wordt regelmatig iets lekkers genuttigd. Ik laat het los, maar weet dat ook hier een knoeiboel ontstaat en dat ik degene ga zijn die daar iets mee moet. Wat zou het ideaal zijn als ik alles snel en makkelijk zou kunnen schoonmaken. Geen gedoe met een zware stofzuiger en irritante snoer. Ik droom weleens van een stofzuiger die mijn rug niet belast en alle hoekjes onder de bank ontdekt. Zonder enige moeite de vloer weer kruimelvrij. Liefst nog zonder te bukken. Ik besef me dat dit te ideaal klinkt.

‘’Een drielingmoeder met een schone vloer en geen kruimel op de grond zonder daar veel moeite voor te hoeven doen…’’ Klinkt lachwekkend hè? Het klinkt inderdaad als een droom, maar het zou me echt een gelukkiger mens maken. Een nette auto, een schone kinderwagen, nergens kruimels en energie over voor onze meiden.

Dreams come true!

Sinds een tijdje gebruik ik de Rowenta Air Force Flex 560 stofzuiger en eerlijk is eerlijk: ik ben verkocht. Mijn droom komt uit. Deze snoerloze stofzuiger heeft een perfecte zuigkracht en een smalle zuigmond die overal bij en in kan. Dus ook die lastige hoekjes onder de bank waar stiekem rozijntjes en broodkruimels verstopt liggen. Dit is mogelijk door de ‘flex’ functie. De stofzuiger knikt dubbel waardoor je terwijl je rechtop staat (!) onder de bank kunt stofzuigen. Wat een uitkomst he?! Wat ik ook heel makkelijk vind, is dat de stofzuiger in een handomdraai om te toveren is tot kruimeldief.

Een winst voor mij, omdat ik meer tijd over heb én een winst voor onze meiden vanwege de extra leestijd die we nu samen hebben. Geloof me, ik word er echt een leuker mens van. Bij ons hangt hij alweer klaar voor het volgende eetmoment! En oh ja; hij ziet er nog hip uit ook!  

#rowentaflex #mamaplaatscollab #flex #airforceflex #rowentastofzuigen #airforceflex560 #rowentaairforceflex #rowentaairforceflex560 #flexibelesteelstofzuiger #rowentaflexibelesteelstofzuiger #drielingmoedercollab   

ideaal ding! Echt een aanrader

3 jaar geleden

Ziet er best fijn uit die stofzuiger!

haha dankjewel!

4 jaar geleden

Jouw kindjes 😂 😂 Heerlijk om te volgen! Snap dat je met 3x zoveel rommel een goeie stofzuiger nodig hebt!