Snap
  • Kind
  • Mama
  • Babyspullen
  • kleding
  • meisjes
  • jurkje
  • kant

Dollcake, Oh So Girly!

Met een glaasje cola en een sigaretje kan ik uren lang op het internet vertoeven opzoek naar merk kleding voor Denvy. Ik ben nogal van de merk kleding. Niet vanwege het merk, maar vanwege de kwaliteit. Mijn moeder komt nog weleens aan zetten met iets van de Wibra ofzo. En ondanks dat de kleertjes best leuk zijn is het mij opgevallen dat ze na 1x wassen al heel snel lelijk worden. Met de wat duurdere merk kleding heb je daar geen last van. Een bijkomend voordeel is dat kleding van het merk Jottum bijvoorbeeld heel lang te dragen is. Zo kocht ik maanden geleden een prachtig setje in maat 68 en nu ze maat 80 heeft past ze het nog. Ideaal! Maar ik dwaal af...

Over 2 weken wordt Denvy al weer een jaar. Haar eerste verjaardag wil ik graag groots vieren. Ik heb een prachtige 3D taart besteld, uitbundige slingers gekocht, uitnodigingen verstuurd aan zo'n 30 man (die op 3 na allemaal komen) en de kado's ga ik komende week halen.  Ik heb er zin in! En hoe! De voorpret alleen al is zo ontzettend leuk. Toch liep ik constant met het gevoel dat ik iets vergat en vanmorgen bij het opstaan wist ik ineens wat. De outfit van Denvy! Wat is een verjaardag zonder een nieuwe outfit toch?

Een maand of 2 geleden kwam ik een leuke site tegen met prachtige kleertjes van een merk waar ik nog nooit van had gehoord. En jullie raden het al... bij het opstaan vanmorgen dacht ik aan die kleertjes voor haar verjaardag. Nu kan ik al amper onthouden wat er een uur geleden is gebeurd (bij wijze van), dus laat staan dat ik mij nog kon herinneren wat de merknaam was. Tussen de bedrijven door heb ik vandaag de hele dag lopen zoeken zoeken en nog eens zoeken. Maar denk maar niet dat ik het terug kon vinden. Zoooooooo frustrerend! Omdat ik mij kon herinneren dat het bewuste merk heel veel werkt met kant ben ik begonnen met het zoeken op Google. Alle zoektermen zijn de reveu gepasseerd. "Baby/kant", "merkleding/baby/kant" enz enz.... Niks, nada, noppes kon ik vinden. Ik kon mijn sokken er wel bij opvreten! Uiteindelijk gaf ik het op. Dan maar geen mooi jurkje van een merk waarvan in de naam niet weet en mij eigelijk niets eens goed kan herinneren hoe de kleertje er ook alweer uitzagen. Het grote boze web heeft gewonnen...

Maar niet voor lang! Wat ik namelijk al eens eerder heb ondervonden is dat ALLES te vinden is op Marktplaats en zo ook dit bewuste merk. Ik kon het niet laten en zocht op marktplaats in de catogorie "kinderen/baby" op de trefwoorden "baby" en "kant". 57 pagina's gaf Marktplaats aan en ik zou ze allemaal gaan bekijken. Na zo'n 25 pagina's had ik de jackpot! Ineens herkende ik een foto van een prachtig jurkje. Enthousiast opende ik de pagina opzoek naar de merknaam. En ja hoor, daar stond het Dollcake, Oh So Girly! Ik haaste mij weer naar Google, toetste de merknaam in en boven aan de lijst stond deze site: www.merkkinderkleertjes.nl Gevonden!!!!!

Om een lang verhaal kort te maken... Denvy haar verjaardags outfit zal er ééntje zijn van bovenstaand merk. Één dezer dagen ga ik bestellen. Mét korting natuurlijk, want ik maak nu reclame. :)

Voor alle mama's met dochtertjes, neem eens een kijkje op deze site of zoek eens op Google naar Dollcake, Oh So Girly!  Vinden jullie het net zo leuk als ik?

 

12 jaar geleden

Dus jij bent straks in het bezit van de gehele Dollcake collectie? Wat gaaf! Ik wou dat ik het tijdens mijn zwangerschap had geweten dan had ik precies hetzelfde gedaan als jij. Wat zijn ze leuk hé die kleertjes?

12 jaar geleden

ik heb die site al ruime tijd in mijn favorieten staan. en ook ik kan me eigenlijk niet inhouden om bijna de gehele site leeg te kopen, dus ik heb iedereen die me vroeg wat ik wilde hebben als kraam cadeau, dus simpel de site naam gegeven en gezegt kies daar maar wat uit haha (mijn vrienden en familie kent mijn smaak) dus ben benieuwd wat ik allemaal krijg haha. en daarna blijft de site ook interessant (haal daar voor mijn zoons ook nog steeds kleren)