Snap
  • Kind
  • #mamaplaats
  • pleisters
  • #hansaplastnl
  • hansaplastwondverzorging

Dokterzusjes

Vanaf het moment dat wij pleisters in huis hebben en ze ook bewust ‘doktertje’ spelen, wordt er actief mee gespeeld. De pleisters hier worden vaker gebruikt om mee te spelen dan voor echte wondjes... Gelukkig maar want we hebben ze eigenlijk bijna nooit echt nodig!

Alle poppen en knuffels zijn hier inmiddels al voorzien van meerdere pleisters en elke dag word er wel doktertje gespeeld. En ook wij als papa en mama krijgen ook bijna elke dag wel te horen dat we pijn moeten hebben zodat hun daar een pleister kunnen plakken. Dus je kunt wel zeggen dat ze hier om onze oren vliegen...

Toen het pakketje van Hansaplast binnenkwam waren ze dolllllgelukkig dat ze weer nieuwe kidspleisters hadden met ook nog eens een leuk printje erop! Ook zat er  kids wondspray en wondhelende zalf bij. 

Snap

We hadden nog geen dag de producten binnen en je raadt het al… Sam valt en wil meteen de spray op haar knie. Ik denk alleen al dat het idee dat de spray helpt tegen de pijn, ook echt daadwerkelijk al hielp haha. Ze vond het helemaal interessant. Sam is dan ook echt onze piepert thuis. Als je haar aanraakt gaat ze al huilen haha, dus jullie snappen dat het dan ook drama is als ze valt...

Met de spray erop was ze gelukkig al heeel snel getroost. En als er dan ook nog eens een toffe pleister op mag dan is ze natuurlijk al helemaal weer blij! Niet alleen voelde het fijn aan, het is ook nog eens super gemakkelijk te gebruiken.

Dus hier hadden we thuis weer dikke punten gescoord, met alleen maar een wondkit van Hansaplast.

Wat wil een kind nog meer?! 😉