Snap
  • Kind
  • moeder
  • driftbuien
  • tweeisnee
  • huilbuien

Die mop van die moeder .. die alles beter wist.

Ken je die mop van die moeder die nog geen moeder was maar die precies wist dat haar kind zich echt niet zo dramatisch of belachelijk zou gedragen als ze/hij zijn zin niet zou krijgen ?

Die moeder die nog geen moeder was vergat alleen even dat die kleine koters dus ook daadwerkelijk een eigen karaktertje hadden en dat alles wat ze allemaal dacht te weten dus complete bullshit was.

2 is ze nu.. de dochter van die moeder die het allemaal wel zou weten.

Nou lieve mensen : IK WEET HET FF NIET.

Mijn lieve kleine schattige vrolijke meisje is de laatste weken veranderd in een draak met eindeloze NEE antwoorden (en dus ook als ik haar niks vraag). Alles is momenteel een strijd. Ze weet wat ze wil.. dat is mooi maar niet alles wat je wil dat kan ook.. Wat een ijzeren wil..

En haar oren ? Die zitten er voor de sier.

Delen van leuke dingen is er ook niet meer bij want alles is voor JIJ!!!!! (Haar dus..) 

Al moet ik zeggen dat ze met eten meestal wel deelt.

Wat ben ik aan het zoeken naar manieren om haar toch een beetje in het gareel te houden. Maar na 20 driftbuien en 400x nee op een dag .. is dat best pittig.

Ik blijf volhouden hoor: Nee is nee bij mij.. maar man die ellenlange dramatische huilbuien en het geschreeuw erbij zorgen er best eens voor dat ik eigenlijk de neiging heb om er ook zo bij te gaan staan/liggen vol zelf medelijden . Misschien moet ik dat eens gaan doen .. 

Ineens kijkt die moeder die alles wel dacht te weten heel anders naar die andere moeders die met hun schreeuwende kinderen de supermarkt moeten trotseren. 

Girl... I see you!   You rock! 

3 jaar geleden

2 is NEE 😄 😂 😨

3 jaar geleden

😂 denk eigenlijk wel dat dat effect heeft, als jij ook zo in een gangpad gaat liggen bokken en gillen 😂 ik heb altijd gezegd als ik een kindje dat zag doen en mijn kinderen keken ernaar. Kijk mama loopt dan ook gewoon door als jullie dat willen doen. 😅 meestal houden ze wel op als je in een ander gangpad bent. Mijn broer hield zijn adem in tot hij blauw zag, maar mijn moeder liep ook door, zodra ze echt uit beeld was, wist hij niet hoe snel hij er naartoe moest 😂 mijn kinderen wilden trouwens samen tv kijken bij de supermarkt. Ik je blijft hier zitten tot ik bij de kassa ben. Stond de jongste na nog geen 5 minuten naast mijn kar, mama, mama en werd ik omgeroepen omdat mijn oudste zijn mama kwijt was. ( reden, ja mama wij hadden ruzie en ik wilde jou niet zoeken) 😨 die mochten dus nooit meer even tv kijken als ik een paar dingen moest hebben.