Snap
  • Kind

Deel 2, Vermoeid vermoeid

Deel 2 De vermoeidheid van onze dochter.....morgen stap dichterbij, toch??

Dinsdag 9 december, gesprek op de peuterspeelzaal met de psycholoog en de werknemers daar. Reden hiervoor is, hoe doet onze dochter het daar, laat ze zien dat ze moe is, en waarom heeft ze na 10 maanden nog steeds verlatingsangst. 

Eerst had onze peuterzaal begrip voor het slapen maar sinds een week is dat weg, waarom geen flauw idee, irritant? ja behoorlijk! Voelde me compleet aangevallen en dag later waren ze ineens lief en aardig. Ja hallo, zo werkt het niet!  Wij weten al dat de kleine zich groot kan houden en zich niet laat kisten, zodra mama dus weg is lijkt ze niet meer moe en bij ophalen zakt ze beetje in elkaar. Dan zegt ze ook mama ik ben een beetje moe. Ik zorg dat ik altijd wat te eten bij me heb in de auto zodat ze meteen wat kan eten mocht ze voor thuiskomst al in slaap vallen.....meestal kan ik haar wakker houden tot dat we thuis zijn, nog snel wat eten en drinken en dan valt ze echt om en dan is het bedtijd. 

Er zijn dagen dat ik me een slechte moeder voel, waarom slaapt mijn dochter zoveel? Heb ik wat fouts gedaan? Hoe moet ik hier mee omgaan?? Zoveel vragen...... En ja ik weet wel dat het niet aan mij ligt maar dan nog, die vragen en gevoelens zijn er nou eenmaal. Het fijne van onze kinderpsycholoog is dat ze er ook voor ons is. Wij kunnen altijd vragen stellen en als we ergens moeite mee hebben dan staan ze voor ons klaar :) 

Na het gesprek van morgen word de kinderarts ingelicht over hoe het is gegaan en dan worden er verdere stappen ondernemen. Tenminste dat is wat de kinderarts vorige week vertelde en wat ik hoop. Als ze niet meer willen onderzoeken dan wil ik ook niet meer onder behandeling zijn in dit ziekenhuis. Ik ga niet mijn dochter "Martelen" (ze haat artsen) door een controle laten uitvoeren en testen doen terwijl ze toch niet willen onderzoeken. Nee needankje. 

Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor het lezen van mijn andere blog, het is erg fijn om tips en begrip te horen en lezen! HIer in mijn omgeving sta ik er alleen voor, en hier op mamaplaats niet. 

9 jaar geleden

Mischien omdat ze teveel haar best doet peuterspeelzaal al haar energie in een keer opmaakt? Ik herken het in mijn zus van vroeger zoals mijn moeder verteld. viel onder de klimrek op de mat in slaap na zon dag. Nu heeft ze dat nog, ze is heel uitbundig en geeft in gezeldschap al haar energie (gangmaakster noem ik haar) daarna moet ze minstens drie dagen bijtanken. Zorgen zijn normaal geen zorgen niet daarom komt het vast goed :-) sterkte er mee, hopelijk komt er een antwoord op je vragen.

9 jaar geleden

Ach jeetje, ik hoop dat ze er snel achter komen wat het is!