Snap
  • Kind
  • kinderdagverblijf
  • mishandeling
  • Mamavan3
  • Gebroken
  • #momblog

Deel 2: "Mijn dochtertje werd mishandeld op het kinderdagverblijf"

Velen van jullie hebben deze blog gelezen, de blog is bijna 400.000 keer gelezen, gedeeld en duizenden reacties. Door het grote bereik zijn er wat balletjes gaan rollen en zijn er wat connecties ontstaan. Helaas zijn we er ook achter gekomen dat er nooit een rechtszaak is geweest.

Mijn hart is nog meer gebroken dan het al was...

Ik werd benaderd door RTL Nieuws. Ik vond het spannend, eng en confronterend. Ze wilden graag schrijven over mijn verhaal en het verhaal delen voor andere ouders. Het verhaal is inmiddels gepubliceerd en maakt menig tongen los.

Geen rechtszaak

Helaas zijn wij erachter gekomen dat er nooit een rechtszaak is geweest omdat beide partijen (het kinderdagverblijf en de dader) tot een schikking zijn gekomen. Ja echt, ik kan het zelf ook niet geloven. De directrice van het kinderdagverblijf heeft mij toen op het hart gedrukt dat er een rechtszaak is geweest en dat mevrouw haar VOG kwijt zou zijn... Niets is minder waar. 

Een leugentje om eigen bestwil? Ik geloofde haar woorden trouw en was tevreden met het feit dat deze vrouw nooit meer met kinderen mocht werken. Het breekt mij dat ze hebben gelogen en dat deze vrouw waarschijnlijk gewoon nog met kinderen werkt. Je zou denken dat je er als eigenaresse van een kinderdagverblijf voor zorgt dat zo iemand niet meer aan het werk mag met kinderen. Als je hart zo groot is voor kinderen... Ik kan het niet begrijpen, nog steeds niet. Ik heb er geen woorden meer voor.

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en lieve woorden! ♥️

We gaan kijken hoe we dit verder kunnen doorpakken en wat eruit gaat komen. Uiteraard zal ik erover blijven schrijven. Voor nu probeer ik het een klein beetje van me af te zetten en te genieten van mijn gezin en de vakantie.

Link: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5170643/kind-mishandeld-kinderdagverblijf

Liefs,

Shannon 

3 jaar geleden

Je kan nog contact opnemen met Gjalt Jellesma van Boink. Zij ondersteunen ouders bij dit soort dingen.

3 jaar geleden

Ik herken het zo😭😭 die dame van ons kdv heeft zelf inmiddels Ook een kindje en of ze nog op de andere opvang werkt geen idee 😔

3 jaar geleden

Helaas wel ja 😢

3 jaar geleden

Jeetje meid wat bizar dit 😨