Snap
  • Kind

De kinderen hebben vakantie!

De kerstvakantie is begonnen, minder tijd voor me herstel en de kinderen entertainen!

De kerstvakantie is begonnen, normaal  vind ik vakanties super leuk omdat ik er dan op uit ga met de kinderen. Een dagje weg, treinen, museum bezoek, een dagje winkelen, knutselen, nieuwe baksels uitproberen en genieten van elkaar.  

Deze vakantie gaat het er iets anders aan toe, ik zit in de lappenmand al bijna 3 weken en het ziet er niet naar uit dat ik er snel uit kom. Dat betekent aan huis gekluisterd met 2 kids die niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.  Het wordt een flinke uitdaging en ik hoop dat de dagen ondanks alles voorbij zullen vliegen!

Wie oh wie heeft er tips voor leuke activiteiten in huis waar niet heel veel extra spullen /boodschappen voor nodig zijn? En die ook met een zeer laag energie level te doen zijn?

#voelmetotaalnietfit  

9 jaar geleden

ik zeg, knutselen, zie pinterest voor zoooo veel leuke ideeën met simpele dingen als wc rolletjes, eierdozen, etc!, kleien met zelf gemaakte speculaasklei of winterklei (hier staan ook recepten van op pinterest en dit zijn hele makkelijke ingredienten), bakken, dansen, een playbackshow, de kinderen een toneelstukje laten maken, lekker veel verhaaltjes voorlezen, een binnenhuis klimparcours over alle meubels, een mega groot fort bouwen van alle lakens en dekens die jullie kunnen vinden, een spelletjes middag en een bioscoopmiddagje (dus filmpjes, popcorn erbij, etc.). Veel plezier!