Snap
  • Kind
  • dapper
  • vasculairemalformatie
  • vaatbehandeling
  • vaatonderzoek

Dapper

Dit prachtige dappere meisje, zo’n levensgenieter, zo dapper, zo stoer… zo’n enorme leeuwin!!

Ik ben zoooo ongelooflijk trots op dit prachtige meisje, zo’n stralend warm karakter!

Dit meisje heeft met een lach, zonder traan en de enorm vrolijke noot die ze altijd is, de dag doorstaan waar ik zo tegenop zag. Zonder ook maar een boze of verdrietige noot, die er overigens natuurlijk ook had mogen zijn. Maar was er simpelweg niet! Zó knap!

Ze doorstond na de ingreep een nodige wissel van drukverband (super-niet-leuk!), speelde daarna vrolijk verder alsof er niets was gebeurd. Rende met blote benen door de gangen (drukverband bij haar lies of niet, ze liet zich simpelweg niet storen) en knuffelde uitgebreid met een schattig popje die ze in de speelkamer vond.

Vesper zwaaide blij naar iedereen en at alsof ze 3 dagen niets had gekregen… ik had alles verwacht van die dag, maar dit had ik niet durven dromen.

Zeven maanden gewacht op deze dag, een COVID-dingetje, en uiteindelijk op oudjaarsdag konden we komen. Ik zag er zo tegenop en het voelde zo beladen omdat het eerste slecht-nieuwsgesprek twee jaar geleden ook op oudjaarsdag was. En nu… lijkt het wel een afgesloten hoofdstuk, het leek bijna een feestje!

Eigenlijk wilde Vesper niet naar huis want er was daar zoveel moois, maar toen ik de papa-kaart trok ruimde ze al het speelgoed op en trok me mee naar de kamer waar onze spullen lagen.

“Ik papa” zegt ze (jajaja! 2 woordjes achter elkaar!!) ik smelt en neem haar mee, zo trots op mijn heerlijke mensen.

Een hele dikke knuffel voor iedereen die aan ons heeft gedacht, gebeld, berichtjes en kaartjes stuurde etc etc zo fijn!! 😘

Wordt vervolgd!