Snap
  • Kind
  • shoppen
  • kids
  • winkelen
  • stad
  • winkelenmetkids

Dagje met zn 3tjes

Shoppen

Hallo,

Kennen jullie dat? Je kind jou kledingsmaak niet zo heel leuk vind? 

Luuk (6) en Sem (4) hebben allebei een eigen kleding smaak, meestal als ik wat koopt zeggen ze NEE mama.

Dus ik dacht weetje wat ik neem ze mee. Zo gezegd zo gedaan. 

Zaterdag 23 oktober was het zo ver. 

Ik ging samen met Luuk en Sem naar de stad Rotterdam. Stad waar ik elke week wel was, met mn vriendinnen/vrienden of met mn ouders. Drankjes of om gezellig één terasje pakken en vergeet de shop dagen niet. 

Wat is er een hoop veranderd kwa winkels. Vroeger keek je voor je zelf was het de standaard de winkels in. Maar nu zochten we winkels met kinder kleding. 

Ik vroeg voor we naar de stad gingen aan de mannen wat zouden jullie graag willen? Luuk legde uit van die zachte broeken en lekker warme truien en Sem wilde graag spijkerbroek die niet strak zat en een zachte stoere trui. 

Eerste winkel was de bijenkorf ik dacht dat een vrouw kieskeurig was, maar mijn mannen kunnen er ook wat van. Nee mama die trui is saai staat niks op is maar 1 kleur de ene wilde met allemaal dino’s en de andere wilde een vrolijke trui helaas hier niks gekocht, ik zag zo veel leuke broeken en hoodies van Tommy of Scotch en Soda maar had beloofd dat de mannen mochten kiezen. Op naar de Zara eenmaal op de kinderafdeling zijde de mannen mama  hier is het druk en alles ligt door er elkaar dus we willen weg. Oke, van wie zouden ze dat hebben? 

Dan hebben we alleen nog meer de primarkt hup toch maar daar heen, niks mis mee hoor maar wilde ook beetje kwaliteit. Maar toen we op de kinder afdeling kwamen hadden de mannen zo broeken en truien en shirts in hun handen en of ik het leuk vind? De broeken zijn super leuk en truien voor dagelijks en schooldagen kan het best. Wel met ze afgesproken dat ik nog wat shirts/blouse/trui/vest mag uit kiezen voor de zondagen/feestjes of iets.

Vond ik wel een goeien deal. 

Buiten om de winkels hebben we heerlijk genoten met zn 3tjes tussen door lekker ijsje eten en drinken en niet vergeten de pepernoten winkel. 

Op naar nieuw dagje met zn 3tjes

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mireilleduijn?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.