Snap
  • Kind
  • kno
  • ellende
  • #buisjes

Buisjes wat een ellende

Iemand ervaring ermee?

Je hoort het toch veel dat kindjes blijven sukkelen met de buisjes erin, ik dacht toen der tijd buisjes erin en weg met de oorontstekingen ?

Oo jeetje. Herkenbaar. Hier zijn inmiddels 4 kinderen voorzien van 1 of meerdere setjes buisjes. Waar de ene geen last had, en opknappende heen, had de ander niets anders dan oorontstekingen, terwijl de buisjes alleen werden geplaatst voor vocht achter 't trommelvlies. Ellendig werden we ervan! Zodra je bij 't audiologisch centrum loopt, kan je beter zorgen dat de oortjes rustig zijn, en geen ontstekingen meer vertonen, hoe enorm lastig is, als dat zo blijft sukkelen. Wij hebben dat met onze dochter ook gehad, en bleven teruggaan voor testjes. Over een week krijgt ze haar 2de setje...

Bij jullie gaat het dan ook niet veel beter ? beterschap ermee? hier blijft ook de pus eruit lopen... ook problemen met de motoriek, spraak en taal achterstand en ontwikkeling. Ze komt dan ook bij de kinderarts voor deze problemen. Wel heel hard voor moeten vechten omdat ze alles gooien op een overbezorgde moeder. Momenteel wordt ze onderzocht of ze toch een syndroom heeft. Eindelijk een kinderarts die het zelfde als mij zag. Hier ga ik dan ook nog een blog over schrijven ?

5 jaar geleden

Ik snap je zorgen heel goed, soms maar een raar zorg systeem hier in NL. Rot oren zeggen wij hier in huis. De oudste buisjes, perfecte oplossing nergens last van. Middelste buisjes, drama drama drama. Al sinds oktober slijmoor op en af, Koorts op en af, slecht slapen op en af, antibiotica, druppels, zalf. Iedere week wel huisarts of KNO arts soms 2x in de week. Al verschillende keren gehoord dit heb ik nog nooit gezien.... het snot komt letterlijk uit zijn oor, kan het pus er zo uit duwen. Helaas worden we steeds naar huis gestuurd ondanks de zorgen die we uiten ook ivm zijn ontwikkeling. “Het zal nog wel even zo blijven als hij naar het kinderdag gaat”. Hij is nu 15 maanden en sukkelen al een half jaar zo.... zielig vind ik het!