Snap
  • Kind
  • dochter
  • mommy
  • bijna1
  • kleinmeisje
  • watgaateenjaarsnel

Brief aan mijn Kleine Meisje

O men wat is dit jaar hard gegaan, waar zijn al die maanden gebleven ? Over een maandje word jij mijn lieve kleine meisje 1 jaar.

Dan ben je geen baby meer maar een kleine dreumes die nog meer avonturen gaat beleven. Wat heb je al veel mee gemaakt in je kleine leventje vaak op controle voor je reflux  en daardoor niet zo goed groeit je hebt veel pijn gehad en dat deed mij pijn. Nu gaan we gelukkig de goede kant op en hopen we dat je het straks helemaal ontgroeid. Jeetje wat ben ik rijk omdat jij en je broer mijn wereld elke dag een beetje mooier maken. En telkens wanneer ik denk dat het eigenlijks niet meer mooier kan worden, laten jullie mij weer verbaasd staan dat dat wel kan. Dat jullie, mijn wereld elke dag weer laten stralen. 

Wij zullen je elke dag leren dat niemand beter is dan jij. Maar ook dat jij niet beter bent dan andere Wij zullen je leren dat je het respect van een ander moet verdienen, maar ook dat je beseft dat jij het respect van de wereld verdient. Wij zullen je laten zien dat je een prachtkind bent. Wij zullen je leren omgaan met angsten, maar ook laten voelen wat veiligheid is. Wij zullen je leren altijd eerlijk te zijn en je leren dat je altijd je gevoel kunt uiten. Wij zullen je leren niet genoegen te nemen met minder, maar ook dat je hard moet werken om dingen voor elkaar te krijgen. Ik hoop dat je je niet laat beïnvloeden door anderen maar altijd zult vertrouwen op jezelf

Ik hoop dat je weet hoeveel wij van jou houden. Weet je nog hoeveel dat is..? To the moon and back dat is oneindig ver.

Dikke kus mama 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Liesje90?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.