Snap
  • Kind
  • mama
  • mamaplaats
  • Verjaardag
  • mamablogs
  • dochterlief
  • trotse

Bijna jarig!

En het gaat zo snel.

BIRTHDAY IN 3 DAYS

let me love you a little bit more before you're not little anymore

Over 3 dagen is Adriana 4 jaar en voor m'n zelf ga ik weer terug naar het moment toen ik voor het eerst moeder werd en haar mocht vasthouden in m'n armen. Het was bijzonder, nieuw en een hele reis. Het was leerzaam en dat is niet veranderd.

Ik geloof dat je als moeder en als mens heel je leven door leert en binnen het moederschap ervaar ik dit dan ook zeer sterk. Er is een quote die me hier altijd aan doet herinneren Being a mother is learning about strengths you didn't know you had and dealing with fears you never knew existed.. En deze is niet meer dan waar. Ik heb veel geleerd als persoon en moeder sinds ik m'n dochter op de wereld heb gebracht en elke dag leer ik nog steeds. Elke dag streef ik er naar om tot het uiterste te gaan en het beste uit m'n zelf te halen voor zowel m'n zelf als voor haar. Ik ben niet altijd de perfecte moeder.. Er zijn dagen dat ik denk shi... Ik kon beter en dan zijn er weer dagen dat ik denk top! Maar over het algemeen ben ik harstikke trots als ik naar m'n dochter kijk wetend dat ik haar met al m'n liefde kracht en wijsheid heb opgevoed en opvoed. Ze is een wijze en lieve meid die binnenkort een hele nieuwe levensfase gaat ontdekken wanneer ze over een paar dagen dus 4 jaar is.. ze gaat dan voor het eerst naar school en dat is ook weer een nieuw hoofdstuk voor ons beiden waar ik naar uitkijk met enthousiasme en een kleinnnnnnnnn beetje angst.

Waarom angst? Ik geloof dat angst er altijd een beetje zal zijn in een moeder hart.. Of in iedergeval zeker in mijn moeder hart.. het stukje loslaten komt namelijk kijken en die kleintjes worden dan groter en onafhankelijker..hoewel dat mooi is, vind ik dat soms dus nog weleens angstaanjagend voor m'n zelf. Gelukkig duurt het nog even voordat m'n meisje echt groot is en geniet ik van al onze momenten samen.

Voor m'n zelf bid ik elke dag, dat ik de beste moeder voor haar kan zijn en dat ze van zowel m'n diepte punten als moeder en persoon kan leren als van m'n hoogte punten. Ik bid dat ze binnen het leven, haar leven zo het beste uit zichzelf kan halen. En dat ze altijd zal weten en onthouden hoeveel ik van haar hou.

Onze foto's en verhalen kunnen ook bekeken worden op instagram adrianaamayamariam ?. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mariawaterv?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.