Snap
  • Kind

bijna 4 jaar...hoera

Hoera ...mijn zoontje tygo wordt over 3 weken 4 jaar en dan mag hij eindelijk naar de basisschool ...jippie

hallo ik ben bijna 29 en mama van 1 zoontje dat over 3 weken 4 jaar wordt .

mijn zoontje tygo is echt heel erg toe aan school , hij is zo druk en stuitert (letterlijk) door het hele huis heen , af en toe wordt ik er echt knettergek van .

tygo loopt voor op zijn leeftijdsgenootjes en is erg slim en handig voor zijn leeftijd , waardoor hij echt klaar is nu met de peuterspeelzaal , elke keer als ik hem ga halen krijg ik weer te horen dat hij niet doet wat de juffen zeggen en dat hij de juffen gewoon negeert...(dat mag natuurlijk niet) , maar hij vindt er gewoon helemaal niks meer aan .

op 5 april wordt tygo 4 jaar en mag hij eindelijk naar de basisschool groep 1 (haha ik kan niet wachten , maar zal hem ook wel erg missen hier thuis) , op aanstaande 18 maart heeft hij dan ook zijn eerste oefendag op de basisschool van 8.30 tot 14.15 (continurooster) , ik ben benieuwd hoe dat zal gaan maar ik ben er eigenlijk van overtuigd dat hij dat superleuk vindt en daar erg op zijn plek is.

Ik ben mmenteel al vanaf nov. 2013 werkloos en aan het tobben met me gezondheid ( nov. 2013 galblaas eruit laten halen en feb. 2015 achillespees operatie ) , waardoor het ook niet mogelijk is om te wewrken daar ik er veel klachten van heb de operatie voor me achillespees is overigens ook niet geslaagd.

hopelijk krijgt mijn lichaam ook wat meer rust als tygo straks lekker op schoool zit en kan ik gauw weer wat te werken gaan zoeken zodat ik ook wat om handen heb want ik wordt zo langzaamaan gek hier thuis .