Snap
  • Kind
  • netflix
  • Bedritueel
  • bedtijdvoorbentley
  • bedtijdvoordemeiden
  • sleeptimer

Bed tijd voor de kleinste man

Toch was het weer even zoeken met de bedtijd voor de kleine man en de meiden die al wat groter zijn.

Maar ik denk dat we aardig een weg er in hebben gevonden.

Alle drie tegelijk naar boven, Bentley krijgt dan nog even zijn laatste melk bij ons op bed en de meiden maken zich klaar door tanden te poetsen en douche voor wie er dan aan de beurt is. Meestal wilt Avery in de avond en Chelsea in de ochtend voor ze naar school gaat maar soms zeg ik wel eens joh Chels ga ook maar gewoon nu. Na 100 keer waarschuwen en zeggen shhtt doe even rustig je broertje moet ook rustig naar bed kunnen zijn de dames klaar en lezen ze nog even uit een boek. Dat geeft ons de tijd om Bentley te verschonen en zijn slaapzak aan te doen, vaak wilt hij dan nog even de aandacht van ons samen en maakt hij er een klein feestje van want even tijd met papa en mama is natuurlijk heel erg fijn. Na heel veel knuffels kusjes en nog een liedje met dansje is het voor hem toch echt tijd om te slapen.

Dan is het ook tijd voor de meiden om hun boek weg te leggen, soms mogen ze dan toch nog even een serie kijken in bed. Hun kiezen wat uit op Netflix en wij streamen het dan vanaf onze telefoon naar hun tv, en natuurlijk gaat er dan ook een timer op de ene keer is het een half uur maar soms kan het ook een uurtje zijn dat ligt helemaal aan hun en hoe snel ze in bed liggen.

De regel is dan ook is de tv uit dan ga je slapen en niet meer klieren want morgen is het weer een nieuwe schooldag. In het weekend op zaterdag zijn we dan wel soepeler en kijken we niet zo nou met de tijd. Dan blijven ze ook vaak wat langer beneden dan Bentley.

Vandaag kozen ze voor de Babysittersclub, Ik ben benieuwd wat ze morgen kiezen.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij MamavanLCRARB?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.