Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Bakfiets en vrijheid

Bakfiets en vrijheid om er op uit te kunnen en actief te zijn met de kids. een geweldige actie

Ook ik hem m ingeschreven voor de bakfiets test panel .

Wat heerlijk als je er op uit kan met de twee kids, waarvan de jongst nog niet in het fiets stoeltje kan en mag. 

Vooral als je en thuisblijf mama bent zoals vele van ons.Heerlijk om lekker even naar de kinderboerderij te gaan zonder te denken krijg ik alles wel mee.Of onverwachts lekker over  hei te fietsen met je gezin. En  gewoon lekker boodschappen te doen.

Nog even wachten,  ...... ben  benieuwd welke mama er lekker op uit mag

9 jaar geleden

Ik heb jaren plezier gehad van een bakfiets. Maar de laatste jaren ben ik toch wel blij dat ik nu een mamafiets heb. Al heb ik natuurlijk nu veel minder ruimte. Ik had ook een goedkope bakfiets, met veel onderhoud en veel gedoe. Beter investeren in een goede bakfiets, dan kun je er lang plezier van hebben. En zolang Dunya klein was, vond ik het een uitkomst. Ik wens de winnaar heel veel plezier met de bakfiets.

9 jaar geleden

Goed idee om er een blogje over te schrijven idd! Ik heb me ook ingeschreven wat een uitkomst zou dat ding zijn zeg