Snap
  • Kind
  • Autisme

Autisme......

Ik ben speciaal.
5 jaar geleden

Hoii het is idd een heel gevecht alles geregeld te krijgen voor je speciale kind. Ik heb nu een speciaal contact persoon bij de gemeente die me erdoor helpt.

6 jaar geleden

Hallo, vecht voor je kind. Tegen mij zeiden ze ook al altijd, dat als die autisme heb dan ben ik wel verbaasd. Maar niemand is het zelfde en dat is bij mensen met autisme ook niet anders. Ik weet niet of je misschien contact wil houden om je hart eens te luchten? gr.

6 jaar geleden

Hoii herkenbaar mijn zoon van 2enhalf gaf me altijd het gevoel dat iets niet klopte maar inderdaad schokl enopvang zeggen het is een heerlijk kind en thuis slaat hij mij en zijn broer in elkaar bijten slaan schoppen knijpen. Ik ben alleenstaand dus daar werd ook vaak naar verwezen. Ik heb stug voet bij stuk gehouden en iedereen samen om de tafel gezet peuterscholl opvang etc. En elke 2 3 maanden een gezamelijk gesprek. Nu vermoeden hun ook autisme. En gaat hij naar een dagbehandeling binnenkort.

6 jaar geleden

Op dit moment heb ik even erg veel op mijn bord gehad en er komt nog een hoop aan. Ik ben op dit moment in mijn eentje aan het kijken naar een school voor mijn zoon want dit moet speciaal onderwijs zijn en er zitten trainingen aan te komen. Ik kan er zelf weinig bij hebben. Ik moet sinds eind vorig jaar alles alleen beslissen zonder dat ik dat zelf gewild heb. Ik weet niet of je lid bent van facebook maar daar zijn ook verschillende groepen voor ouders met autisme. Daarnaast is er ook een autisme vereniging waar je lid van kunt worden. Ik kan je hier echt niet in helpen. Ik moet eerst mijzelf weer op de rit zien te krijgen.