Snap
  • tweeling
  • ziek
  • peuter
  • Peuterspeelzaal

Angst... angst voor terugval

Vanaf volgende week start het nieuwe school jaar...

Inmiddels ben ik begonnen met werken en hebben we echt een enorm druk leven, hierdoor valt het even stil wat betreft de blogs... 


Volgende week start het nieuwe school jaar en gaan mijn oudste 2 kinderen weer naar school/peuterspeelzaal en de jongste 2 naar de gastouder. Heel geregel en gevlieg want ik werk ook nog eens in de zorg maar hé de afgelopen tijd ging het zo goed kwa ziektes hier. 

Veel ouders brengen hun zieke/verkouden kinderen gewoon naar school opvang enzovoort, dit hoort er ook bij natuurlijk maar voor ons kan dit hele andere gevolgen hebben. We hopen enorm dat de kindjes hier overheen groeien.

Want ja, zomervakantie!

Ja,  zomervakantie, mooi weer.. naja,  het blijft Nederland natuurlijk haha maar geen bronnen van virussen en bacteriën. Nu volgende week school weer start en ik natuurlijk werk ben ik bang dat we een moeilijke periode te gemoed gaan, natuurlijk weet je dit niet zeker maar de angst is er en die knaagt. Ook betreft de tweeling want de kinderartsen zijn bang dat die misschien het zelfde hebben als Aiden. Gelukkig is de tweeling tot nu toe super sterk en gaat het goed maar Aiden was als baby vaak ziek en zo begon het, we gaan het zien.


Onder controle blijven

Zowel de tweeling als Aiden blijven onder controle van de kinderarts wat heel fijn is, in het na jaar mogen ze weer terug komen. We hopen echt enorm dat we de komende tijd beetje goed door komen.

Zo veel stress en angst

Bij elk kuchje en hoestje vlieg ik alweer in de stress, misschien heeft dit ook tijd nodig maar de angst voor opnieuw hele zieke kinderen is nog erg aanwezig. 


Ik duim op een goed najaar, ik hou jullie op de hoogte.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Kaylee-?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.