Snap
  • Kind

Als ze later groot is...

Ons dametje weet al precies wat ze wil worden als ze groter is... nu kijken of ze dat ook echt blijft zeggen en waar gaat maken.

Ons dametje weet al precies wat ze wil worden als ze groter is. Een beroepskeuze test heeft ze dus op dit moment niet nodig. Ze roept het al een dikke 1,5 jaar! Ik hoop dat ze het vol blijft houden en over een jaar of 10 nog steeds roept! Ze zou er goed mee verdienen :-).

Ze wil namelijk DOKTER worden. En haar tak van "sport" heeft ze ook al gekozen. Geen dieren of grote mensen voor haar om beter te maken. Nee, mijn dochter wil kinderdokter worden.

Ik hoop van harte dat ze dat ook mag en als ze ouder is nog wil worden. We hebben haar al verteld dat ze dan lang naar school moet. Nu vind ze dat (nog) niet erg, want school is immers leuk.. Ben benieuwd of dat ze dat over een aantal jaren nog denkt :-S

Ik ben nu in ieder geval al super trots op wat ze wil worden. Het maakt niet uit als dat nog gaat veranderen. Als ze maar iets gaat doen waar haar ambities liggen!

9 jaar geleden

Wat leuk dat ze nu al precies weet wat ze wil. Ik ben benieuwd...

9 jaar geleden

Wat leuk dat ze dat al zo goed weet! ik weet nog wel dat ik elke dag iets anders wilde worden (hoewel stewardess mij altijd heel erg trok) Als ze daar nu al zo stellig is voor 1,5 jaar is de kans best groot dat ze dit volhoudt!