Snap
  • Kind

Als je kleintje 4 wordt

Mijn jongste wordt deze week 4 jaar oud, wat een feest! En dus ook naar school, wat zal ons dit keer te wachten staan?

Mijn jongste wordt deze week 4 jaar oud, wat een feest! En dus ook naar school, al gaat hij pas na de vakantie. Dat heeft hij gemeen met zijn grote broer, die 2 jaar geleden 4 werd en ook precies voor de vakantie. Zijn eerste schooldag was direct na de vakantie en we hebben er voor gekozen om toen niet te wennen. Oh wat heb ik daar toen aan getwijfeld en nog steeds weet ik niet of het de juiste keuze was.

Ook bij de jongste hebben wij er voor gekozen om niet te wennen en bij hem ben ik een stuk zekerder van mijn zaak. Het is een heel ander jochie, veel ondernemender en hij komt al 2 jaar op die school. En, wat misschien nog wel veel belangrijker is, hij heeft zijn grote broer waar hij op terug kan vallen.

Maar laten we eerlijk zijn, eigenlijk vind ik die eerste schoolperiode minstens net zo spannend! Misschien zijn die wendagen ook eigenlijk wel voor de ouders haha.

Laat ik eerst van de zomer genieten met die heerlijke jongens en daarna zien we het wel. Samen redden ze het in ieder geval wel op school :)

8 jaar geleden

Ook hier starten we na de zomervakantie meteen zonder te wennen. Dochterlief wordt pas in september 4, maar mag wel gelijk na de zomervakantie starten. Ik vind het maar spannend...maar goed het zal wel goed komen toc?!?!