Snap
  • Kind
  • dochter
  • huisdieren
  • #mom
  • reuzeslakken
  • dierenzijnjebestevrienden

Als je kind aparte huisdieren wilt.

Dieren zijn de beste vrienden.

Aimy en dieren? Er bestaan geen betere vrienden als dieren zegt ze altijd.

Waar dieren zijn daar is Aimy, maakt niet uit of t groot of klein is ze staat dan met de neus vooraan. Al moet ze pissebedden, vuurwansten of slakken van de straat halen zodat ze niet plat gereden worden, dan doet ze dit. Komt ze dan te laat op school maakt dr niet uit, ze moet eerst de diertjes redden zegt dan. Want anders is dat zielig mama, ja klopt lieve schat zeggen we dan maar weer.

Tijdje geleden bracht ik haar naar bed (zoals iedere avond ) en toen stond er een bakje op dr kamer met aluminiumfolie erover, ik zo uh Aimy wat is dit en maakte het open. Er zat dus een joekel van een slak ik. Aimy zo maar mama ik wil die als huisdier die zijn zo schattig. Ja maar lieve schat deze kan je niet als huisdier houden.

Toen hebben we beetje rond gegoogeld, en ja hoor er bestaan gewoon reuzeslakken als huisdier, en ja hoor mijn man had alles al geregeld en in huis gehaald. En op haar verjaardag kwamen er 2 baby slakjes aan, en ja deze baby slakjes worden grote reuze slakken. 

En wat vind ze dit geweldig. Helemaal in dr nopjes, ze verzorgt ze iedere dag, en blijft zeggen mama deze zijn echt geweldig. Ik zeg altijd kids blij, wij blij. Paar mensen hebben ons vergek verklaart maar ze zijn eigenlijk best heel leuk. 

Hier was ons verhaaltje over Aimy met dr dieren. 

Volg ons ook op: www.instagram.com/melissa_dorssers

Knuffel, mama (bonusmama) 🖤

Snap