Snap
  • Kind
  • zwangerschap
  • aftellen

32 weken van nr 4.

Aftellen is begonnen...
5 jaar geleden

Ja zo herkenbaar !! Jij ook succes !!!!!! Spannend ? ?

5 jaar geleden

Herkenbaar stukje, wij verwachten half maart ook ons vierde kindje. Ook een meisje! Wij proberen af en toe ook iets apart te doen met een van de kinderen als daar tijd voor is. Mijn man gaat op zaterdag mee naar de zwemles van de oudste en mijn andere zoon voetbalt (peutervoetbal ;) ) op zaterdag. Daar ga ik dan mee naartoe. Omdat mijn man fulltime werkt is het vooral in het weekend dat we een keer met een van de kinderen iets doen. Bijv. zwemmen, naar de bios of gewoon even alleen met mijn dochter van 1 naar de supermarkt zonder haar grote broers. Dan mag ze "meehelpen". Soms zijn het ook gewoon de simpele dingen die je dan samen doet met alle aandacht. Dat is al speciaal ;). Succes met de laatste loodjes van je zwangerschap!

5 jaar geleden

Wat lief.. en leuk dat je zelf zwanger bent !!! Super!! Gaat alles goed ? Al over de helft fijn! Na de zwangerschappen gaan we er weer voor!

5 jaar geleden

Leuk, een meisje! Ik heb ooit met je meegeschreven over het afvallen, maar ben zelf inmiddels ook 21 weken zwanger en dus niet meer zo met afvallen bezig. Na de zwangerschap weer :). Verder heb ik nog maar 1 meisje dus dat is met aandacht goed te doen. Ik ben erg benieuwd hoe het straks is met 2. Lijkt me dat een vierde er voor jullie wel bij kan hoor!