Snap
  • Kind
  • Peuter,
  • 2
  • jarige
  • Ondeugende

2 jaar......

Of stiekem toch al 8 jaar?
LoesW's avatar
5 jaar geleden

Hier ook een 2 jarige die gek is op vlees... maar al van jongs af aan de regel dat hij een hapje vlees krijgt als hij ook een hapje groenten neemt. Dat gebeurt overwegend zonder discussie... Al is hij nu slim genoeg om een kruimel groenten te pakken en te zeggen dat hij nu een vleesje mag. Heb hem toen ook een kruimel vlees gegeven... Kleine eigenwijsjes op deze leeftijd, maar toch ook heel schattig! Nu zegt hij vaak 'wortel vind ik niet zo lekker, echt niet!', om vervolgens als hij 1 stukje moet proeven, 4 stukken op te eten ? Gezegend met een goede eter tot nu toe!

Mama van D&E's avatar
5 jaar geleden

Hier een meisje van 2,5 wat ook het liefste alleen haar vlees op eet. Sinds een week ongeveer zet ik haar toetje voor haar neus bij het eten en mag ze die alleen opeten als ze haar bordje leeg heeft (zolang ze groente weigert schep ik ook minder op om het zo weer op te bouwen) nu ze eeb paar keer haar toetje niet heeft gekregen merk ik wel dat ze wat happiger word op haar bordje netjes leeg te eten.

LittleStar's avatar
5 jaar geleden

Hier eet de 2-jarige juist alleen groente en verder niks. Hooguit een hapje aardappel en een enkele keer vlees. Ik maak er geen strijd van, ze gaat vanzelf wel weer normaal eten. Gelukkig heeft zei ook genoeg reserves.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij MissMm?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.