Snap
  • pmc
  • PrinsesMaximaCentrum(PMC)
  • #PMC #Wilmstumor #Dagboek
  • #PMC #Tumor #Nier #Utrecht #Chemo #Ziek

#114: Deel 63 van Milan

Het volgende deel van Milan en zijn Wilmstumor met uitzaaiingen

Dinsdag 02-04-2023:

Zo het was weer vroeg vanmorgen. Om 7 uur hebben wij Benthe naar Claudia gebracht en die bracht haar mee naar school. Zo konden wij op tijd richting het PMC rijden want moesten nu om 09:45 melden. En als wij om 08:30 weg zouden rijden zouden wij het net niet redden. Om 08:50 uur waren wij er en konden wij ons melden om aan te prikken en wachten op de bloed uitslagen. Ben benieuwd of er een transfusie bij komt. Maar zoals hij zich afgelopen week heeft gedragen zal dat denk ik niet het geval zijn. Door deze zware chemo kuur keldert zijn bloedwaardes toch en vermoeden wij dat wij tussentijds een keer een controle nodig hebben in ons SC in JBZ. Niet fijn maar wat moet dat moet. Na deze kuur vandaag hebben wij de volgende pas 23 april dit is in combinatie met de CT scan. Spannend dus.

De uitslag was vrij snel binnen en Milan is gekwalificeerd voor de vincristine-actimoD-doxorubicine kuur. De doxo kuur duurt 4 uur en dan mogen wij weer na huis. Hopelijk krijgt Milan geen klachten wat ik wel verwacht en bang voor ben. Nu zitten wij op dit moment op de dagbehandeling aan het wachten op de kuur tot die binnen komt en vanaf dan gaat de 4 uur in. Gelukkig konden papa en mama Benthe ophalen bij henk en feli. De kapster kwam namelijk ook om 18:30 uur bij ons knippen. Dus ik had voorgesteld dat hun met Benthe naar ons huis gingen en daar iedereen geknipt zou worden. Benthe is ook geknipt even de puntjes er weer af. Wij konden uiteindelijk om 18 uur naar huis en waren iets over 19 uur thuis. Benthe mocht opblijven zodat ze ons nog zou zien allemaal en de kapster is ook gebleven zodat zij anton nog even kon knippen. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en wij waren weer moe van een hele lange dag zitten en wachten. Nu op na rust tot en met 23 april. Mits er niks geks gebeurt in de tussentijd en wij misschien moeten melden in onze Shared Care centrum JBZ Den Bosch.

1 week geleden

Ik ken jullie niet, maar lees met veel spanning altijd jouw nieuwe blogs. Ik hoop zo dat het nieuws positief blijft. Ik voel me gezegend met 2 gezonde kinderen. Het is echt niet van zelfsprekend, en dat realiseer je je pas door jullie verhaal ,

Er komen gelukkig tot en met vandaag de dag alleen maar positieve berichten. Deze week hebben wij feestweek ook daar ga ik strak uitgebreid over schrijven. Binnen kort meer met alleen maar positief nieuws! einde is in zicht!! zooooo blij!!

1 week geleden

Blijft toch steeds weer spannend! Volhouden voor her goede doel Milan helemaal beter!!!!