Snap
  • pmc
  • PrinsesMaximaCentrum(PMC)
  • #PMC #Wilmstumor #Dagboek
  • #PMC #Tumor #Nier #Utrecht #Chemo #Ziek
  • Villa pardoes

#109: Deel 58 van Milan

Het volgende deel van Milan en zijn Wilmstumor met uitzaaiingen

EEN WEEK NAAR VILLA PARDOES!!! 


Woensdag:

Deze ochtend om 10:00 uur hebben wij een gezin fotoshoot/portret en vanavond gaan wij een krukje schilderen in het knutsel hok! Kei leuk!! en vanmiddag natuurlijk nog in de efteling. Maar dan alleen als Milan zich goed blijft voelen. Wij hopen dat Ruben nu wel is opgeknapt, al heb ik er een hard hoofd in! heel jammer want Milan kijkt er enorm naar uit om zijn beste vriendje weer te zien. Hij mist zijn klas enorm!! Maar even een week geen zorgen hebben dat is ook fijn!!


PMC UPDATE EERSTE NACHT NA DE CHEMO IN VILLA PARDOES!: 


Woensdag 13-03-2024:

Ik was zo bang dat Milan afgelopen nacht ziek zou worden. In overleg met Marjon hadden wij dus ook geen sonde voeding aan staan maar alleen wat appelsap. Appelsap zorgt ook voor minder misselijkheid en natuurlijk vocht en zouten in het lichaam. En het is de hele nacht goed gegaan! Voordat wij gister naar bed gingen heb ik hem nog wel paracetamol gegeven. En dat is goed gegaan. Toen Milan wakker werd was het eerste wat hij zei kunnen wij al in de Max en Morris?? Klein gekkie, Net chemo gehad en nu alweer in de achtbaan willen. Het is alleen maar een goed teken dat het zo goed gaat want dat zal hij hopelijk ook niet meer misselijk worden deze week en kunnen wij nog heerlijk genieten van en met elkaar in Villa Pardoes. Dinsdag weer naar PMC voor de chemo push vincristine!! 

3 weken geleden

Klinkt goed!! Kan het zijn dat deel 56 en 57 ineens verdwenen zijn??

Nee die staan onder blog 55 beetje verder scrollen. Weet niet wat het is maar als je veel post gaat er veel mis bij Mamaplaats helaas!

1 maand geleden

Dat klinkt goed. Alleen jammer van Ruben.