Snap
  • Kind

#01 Goodmorning sunshines!

06:00 in de ochtend en ik hoor wat gebrabbel. Grrr nu al? Wat kan wakker worden soms zwaar zijn.

Ja hoor, ik kom er niet onderuit. Mijn jongste is alweer wakker. Toch eerst nog een poging om een speentje te geven, wie weet doezelt ze nog in slaap... 


Helaas, dat gaat niet werken! Ze is toch echt wakker.. zo stilletjes mogelijk probeer ik haar uit bed te halen voordat de oudste er wakker van word en ik ze nog even in alle rust de fles kan geven. Ik denk bij mezelf  "waar is de tijd gebleven dat ze beide nog tot 09:00 sliepen" . 


Ik til ze uit bed en loop zachtjes naar beneden, even een flesje maken voor dochterlief en een heerlijke bakje koffie voor mezelf om wakker te worden. Op het moment dat ik ga zitten hoor ik door de babyfoon van mijn zoontje" mamaaaaaaa ikke wakker" he shit, mislukt!


En weer naar boven, ik plas zowat ik mijn broek aangezien ik dat niet gedaan heb omdat ik bang was dat m'n zoontje wakker zou worden. Dus ik maak zijn slaapkamer deur open en ren vlug naar de w.c. Ik roep naar hem                     "mama is er kom er maar uit" nog voordat ik mijn zin heb afgemaakt komt hij als een dolle de badkamer opgerend, "mamaaaaa, ikke slapen als donker is. Nu ikke wakker want zonnetje schijnt!! Ikke naar beneje?!" Ik vertel hem dat hij mee naar beneden mag maar het zonnetje nog niet schijnt in de winter om 06:00 's ochtends. Ik zet hem op de w.c voor z'n plasje en hij blijft maar door tetteren, jeetje wat heeft dat kereltje een energie als hij net wakker is! " Mama mama Hailey mee naar beneje!!" Hij maakt haar slaapkamer deur open en ziet een leeg bedje. 

" mama waar Hailey nou?!" 

Hailey is al beneden lieverd, die was al heel vroeg wakker. Samen lopen we naar beneden en daar ziet hij Hailey in d'r wipstoeltje zitten. Hij rent op haar af en geeft haar een dikke kus!

Ik app mijn vriend dat de kids al wakker zijn en hij belt me. Ik vraag hoe het met hem is aangezien hij al om 01:30 uit z'n bed was. Jeetje wat heb ik een respect voor mijn vriend. Elke nacht weer vroeg uit zijn bed om zijn gezin te onderhouden. 

En dat is het moment dat ik vergeet dat het allemaal zo vroeg is, en eigenlijk nog helemaal geen zin had om uit bed te gaan. Je hebt het met jonge kinderen nou eenmaal niet voor het zeggen hoelaat je de volgende ochtend wakker gaat worden. Het geeft ook niks, elke ochtend ( en dag uiteraard ) geniet ik weer van m'n 2 kinderen. Wat ben ik toch gezegend.


Wens jullie allemaal een fijne dag

Liefs,