Snap
  • Relatie
  • Kinderwens
  • familie
  • liefde
  • Love

Wij hebben een kinderwens en nu?

Hi! Ik ben Angelique en ik ga zo nu en dan bloggen voor Mamaplaats. Omdat het mijn eerste blos is leek het mij leuk om mij en mijn gezin eerst even voor te stellen.

In deze blog vertel ik jullie meer over onze relatie en onze kinderwens.

Mijn naam is Angelique, ben 27 jaar en mama van Layla (8). Ik werk als Mindset coach en houd mij bezig met zelfliefde en je eigen waarden daarin. Ik vind het echt heerlijk om zo nu en dan een boek te lezen over persoonlijke ontwikkeling en dan het liefst lekker in bad. Heerlijk ontspannen! Als moeder vind ik het belangrijk om het balans te vinden tussen moeder zijn en je eigen tijd.

Debby is 25 jaar en bonus moeder van Layla. Zij werkt als Jongeren & Budget coach en ze vind het leuk om haar creative kant te uiten in het maken van kaartjes.

We zijn 3 jaar samen en tijdens de jaarwisseling van 2019 was daar het moment dat wij echt het gevoel kregen dat wij graag samen een kindje willen. Als ons dat gegeven is. We hebben in 2020 echt alle mogelijke trajecten doorlopen, om te kijken wat het beste bij ons past.

Debby voelt heel sterk dat zij geen kindje wil dragen. Ze deelde met mij dat ze het heel bijzonder zou vinden als ik haar kindje wilde dragen.

We zijn hebben eerst alle andere mogelijke trajecten bekeken om te kijken of dat ook bij ons past. Aangezien het traject van draagmoederschap en IVF niet volledig vergoed wordt.

Zo hebben wij via Facebook een Donor aangeschreven en hier meerdere gesprekken mee gevoerd (hier komt nog een blog over). We zijn naar het ziekenhuis geweest voor meer informatie over de trajecten daar.

Later in het jaar zijn bleef het traject draagmoederschap het meeste kriebelen. Daar ging echt ons vlammetje van aan. We hebben we contact opgenomen met de kliniek en onze wens uitgesproken naar al onze vrienden en familie en ook zij vinden het heel bijzonder.

Echter schrokken we enorm van de prijzen die wij doorgestuurd kregen van de kliniek en besloten om het even naast ons neer te leggen.

Ik de volgende blog zal ik onder andere meer vertellen over de afspraken met de donor, hoe wij dat hebben ervaren en wat daar uit is gekomen. En ik neem jullie meer in het traject waar we nu in zijn gestapt.

Mocht je alvast meer willen weten over ons, over over onze kinderwens neem dan vooral een kijken op onze Instagram @l.oveislove

Loveislove's avatar
3 jaar geleden

Hoi Floortje. Ja jammer ook dat er zn prijskaartje aanhangt. Wat fijn dat je schoonzussen een andere manier hebben gevonden wat bij hun past.

Loveislove's avatar
3 jaar geleden

Hoi Floortje. Ja jammer ook dat er zn prijskaartje aanhangt. Wat fijn dat je schoonzussen een andere manier hebben gevonden wat bij hun past. 😃

Floortjeharing's avatar
3 jaar geleden

Ik vind het een bizar iets, wat voor prijs kaartje er aan hangt.. mijn schoonzussen hebben het via een internet site geregeld waar donors zich kunnen aanmelden ook. Is helaas niet gratis maar veel minder duur als via het ziekenhuis

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Loveislove?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.