Snap
  • Relatie
  • nieuweliefde
  • #spontaan
  • eigenkeuze

SEPTEMBER 2015

WIJ |

Dit is misschien niet de perfecte foto, maar betekend voor mij wel heel veel. 

Fenne - ruim 9 maanden oud ondertussen - en Alexander. De nieuwe man in mijn leven, ONS leven.  Ik had nooit kunnen denken dat ik ooit nog een man zou kunnen vertrouwen, laat staan toelaten in het leven van Fenne en mij. Iemand die zo respectvol omging met mij, want daar begon het trouwens mee, iemand die ook echt luisterde naar mij. Ik voelde mij vrij snel goed bij hem. Dat was de eerste stap..

We hadden op een avond zo lang gepraat met elkaar, dat we al snel het uur uit het oog verloren.. Fenne lag immers al een tijdje te slapen in zijn bedje. Toen vroeg ik voorzichtig of hij soms niet wou blijven tot morgenvroeg.. 

Ik werd wakker. Het was al licht buiten. Ik ben wakker maar niet door mijn baby? Hoe, wat?! Ik keek en zag ook Alexander niet.. Ik kom de trap beneden en daar zag ik het. Mijn lieve, altijd vrolijke baby op de schoot bij Alexander. Ik voelde me ongemakkelijk.. zelfs een beetje raar. Maar niet het gevoel van ‘dit is niet oké’ , neen dat was het niet! Ik was het alleen niet gewend om dit beeld te zien. Al snel kwam mijn glimlach boven.. 

Fenne werd namelijk wakker waarbij Alexander spontaan opstond. Fenne strekte al snel zijn armpjes! Zo voelt dat dus... Ik vond het zo speciaal, want Alexander sloot Fenne heel snel in zijn hart.. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamavanfenne.luca?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.