Snap
  • liefde
  • verbondenheid
  • Gevoelens
  • Relatie

Samen staan wij sterk

Onze liefde heeft een diepe verbondenheid

Vandaag was een hele fijne dag. Ondanks dat het vrijdag de 13e is, is het vandaag ook de dag dat mijn partner en ik 8 jaar samen zijn. We hebben samen veel ups en downs meegemaakt. Vooral het afgelopen jaar was pittig met het verlies van onze dochter. Maar ondanks alles voel ik een diepe verbondenheid met hem. Want onze relatie is vanuit die sterke basis opgebouwd. We begrijpen elkaar zonder woorden en kunnen soms zelfs elkaars gedachten raden. Deze band is de fundering van onze liefde.

Maar wat het zo bijzonder maakt is dat we elkaar altijd helpen om te groeien en onszelf te ontwikkelen als individuen. We stimuleren en ondersteunen elkaar in onze dromen en doelen. We proberen dus altijd het beste uit de ander naar boven te halen. Hierdoor zijn we samen sterker geworden en hebben we ons persoonlijk en emotioneel verder ontwikkeld.


Hiervoor heb je natuurlijk ook nog andere basis dingen nodig. De zogenoemde bouwstenen. Vertrouwen en respect. Deze zijn essentieel. We weten dat we altijd op elkaar kunnen rekenen en dat we er voor elkaar zullen zijn, ongeacht de omstandigheden. We respecteren elkaars individualiteit en keuzes, en stimuleren elkaar om te groeien zonder onze eigen identiteit te verliezen. En dat vind ik echt een van de allermooiste dingen aan onze liefde voor elkaar. Want hierdoor kan ik totaal mijzelf zijn. Met goede en slechte dagen.


En daarbij hoort natuurlijk ook een goede communicatie en begrip. Dit is de sleutel tot ons succes. We hebben beide geleerd om open en eerlijk met elkaar te praten, zonder oordeel of veroordeling. We luisteren naar elkaars behoeften en gevoelens en proberen elkaar altijd te begrijpen. Deze openheid en begrip hebben ervoor gezorgd dat onze band alleen maar sterker is geworden.


Ik voel mij oprecht gezegend met de liefde die ik voor hem voel. Hoe moeilijk alles soms ook lijkt is deze liefde gevuld met diepe verbondenheid, (persoonlijke) groei, vertrouwen, respect, communicatie en begrip. Maar vooral met veel plezier en liefde. Samen gaan we verder bouwen aan een toekomst vol liefde, geluk en vervulling.

Voor nu wens ik je een fijne dag, avond of nacht. En alle liefde voor jou 💛