Snap
  • Relatie
  • relatie
  • liefde
  • #mamaplaats
  • #mamazijn
  • Samengesteld

Net 18 jaar...

" Een race door mijn 18e jaar".

>> Net aan 18 jaar was ik. Ik was net moeder geworden van een prachtig kereltje en leefde nog helemaal in een bubbel, met het vooruit zicht dat mijn opleiding nog “even” afgemaakt moest worden.

Er was een vriendin die mij wel even wou gaan “koppelen” aan iemand.. Iets waar ik helemaal niet mee bezig was, ik was bezig met mijn kind.

En toen, het was eind februari en hij kwam op kraamvisite. Om de kogel door de kerk te gooien, hij was een jongere collega van mijn vader. Heel gezellig was het in eerste instantie niet, want zo verlegen als hij was at hij geen beschuit en wou geen kop soep toen het tijd was om te eten.

Net 18 jaar, was ik toen ik begon met “daten” met de voor mij nog totaal onbekende jongen. Hij was ruim 4 jaar ouders als ik en wat moest ik met hem.

Maar hé; sms en MSN bestond nog, en zo ging het balletje rollen, sms-en ging tot laat in de nachten door, in de pauzes (op school) of gewoon door de dag heen.

En toen, toen begon er een soort race, en nu ik dit zo type en zo schrijf voor jullie is het een race, door de tijd.

En toen, hij had nog een vriendin…. Ik wou niet de spelbreker zijn en heb hem duidelijk gemaakt; ik ga geen relatie kapot maken, hij was tenslotte al 5 jaar samen met haar.

Na 1,5 dag minder contact gehad te hebben stond hij daar ineens… Ik heb het uit gemaakt, ik kies voor jou.

Hij kwam als collega van mijn papa op kraamvisite en was ineens mijn vriend.

We gingen “ouderwets” samen daten, de kogel was door de kerk, weg gingen het samen proberen met de kleine man. Ik reisde heen en weer met de bus en een baby van zijn huis naar mijn ouderlijk huis. Na 3maanden kwam hij dagelijks logeren het werd het een soort van samenwonen...

Wat een tijdlijn he? We vlogen door de 1e 3 jaar van onze relatie heen. Misschien was het niet goed, misschien was het te snel misschien gingen we te snel. Maar toen en nu zat en zit het goed.

De kleine man was een halfjaar oud, We verloofden ons en kregen een huis.

We zijn getrouwd op een blauwe maandagochtend.

En mogen binnenkort vieren dat we 9 jaar samen zijn, met onze 3 prachtige kinderen.

Liefs!