Snap
  • Relatie
  • mannen
  • fyou

MOEder

Ja joh mama aka vrouwlief doet t wel...

Echt joh ik ben t zo maar dan ook zo ZO zoooooooo zat!!!

Heel de dag door mama!!!!! Of schat!!!!!

Soms noujaaa bijna altijd voelt t alsof ik 3 kleine jongens in huis heb! 

En waarom voelt dat zo? Laat het me je uitleggen:

Ik werk fulltime en heb ook nog eens een heel erg verantwoordelijke baan, daarnaast zorg ik ook fulltime voor onze 2 zonen ( met uitzondering als ze op school/ kinderdagverblijf zijn want ja in deze maatschappij wordt je bijna gedwongen om samen een fulltime  baan te hebben!) Maar dat is weer een andere discussie en daar heb ik t nou niet over)

Laatst ben ik andere diensten gaan werken om meer thuis te zijn bij de kids, dus vaste dagen en tijden en niet meer in t weekend, nadeel is wel ik ben er op salaris wel op achteruit gegaan... maar dat had ik erg graag voor over! Komt binnen 1 maand tijd manlief ( blegh) met t idee om van baan te gaan wisselen.... dan heeft hij meer tijd voor t gezin blablablaa ( dan heeft hij meer tijd voor zichzelf!) 

Dus als een goedgelovige truus die ik ben denk ja dat is fijn meer tijd samen met het gezin oke qua geld kunnen we dan net rond komen dus prima als we dan meer tijd samen hebben..  nu valt zijn salaris toch wel heel erg tegen en dus moeten we gaan beknibbelen...

Ik ben in die tijd een opleiding gestart om nagelstylist te worden naast mijn eigen fulltime baan... mijn poethulp hebben we al opgezegd... ( dus er komt meer op mijn schouders alweer!) 

Nu wilde ik weer extra zondagen gaan werken want ja 200% dus dat is lekker aan t eind van de maand... nu is meneer dus boos geworden want hij kan dan minder sporten! En dan moet IK MAAR OPPAS REGELEN! WANT IK WIL EXTRA WERKEN!????

 Ben ik nu gek dat ik alles opgeef voor ons gezin en soms midden in de nacht zijn avondeten sta te koken terwijl 5 uur later mijn wekker alweer gaat om de kids weg te brengen daarna te gaan werken en dan de kids weer op te halen t eten voor mij en de kids te maken en t huishouden te doen en dan de kids weer klaar te maken voor bed, de lunch trommels klaar te maken te douchen en naar bed te gaan als t eten van meneer tenminste is klaargemaakt???  Tja zolang meneer maar kan eten slapen leven in een opgeruimd huis en kan sporten!!!! Ik ben hier zo verdomme klaar mee!!!! En dan wil hij soms ook nog een fucking applaus omdat hij de vuilnisbak heeft geleegd of een stofzuiger heeft gebruikt! Blegh!

Zal ik maar gaan scheiden? Zit er soms wel heel erg over na te denken!