Snap
  • Relatie
  • relatie
  • liefde
  • Uitelkaar
  • alleenstaandemama

Mijn weg naar de liefde.. Deel 3

De man met de hamer

Na onze geweldige tijd in Griekenland besloten we er gewoon voor te gaan en zo kwam de eerste ontmoeting met Zoë, lekker casual pannenkoeken eten in een Pannenkoekenboederij. Om de spanningen een beetje te doorbreken liet hij zich opmaken door Zoë en hadden we een super gezellige avond.     

Van het een kwam het ander en al snel ontmoeten ik zijn familie. Wat betreft ''schoonfamilies'' heb ik niet echt de beste ervaring dus toen ik ze ging ontmoeten vond ik dat best spannend maar ik kwam terecht in een warm bad. Het waren super aardige, oprecht geïnteresseerde mensen. Ik voelde mij super welkom en ze behandelde Zoë alsof het hun eigen was. Dit is natuurlijk fantastisch en super mooi om te zien maar het deed mij ook veel pijn. De band met mijn ouders was op dat moment niet heel erg goed en dat raakte mij meer dan ik gedacht had. Ook was de omgangsregeling voor Zoë EINDELIJK geregeld na een heel lang en zwaar traject met haar vader. We zijn heel naar uit elkaar gegaan en ben hier tot de dag van vandaag nog steeds mee bezig. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was lag er een enorme druk op mijn schouders van werk, alle mooie dingen in mijn leven werden steeds minder mooi en ik was op.. die man met die hamer weetje wel, die had zijn entree gemaakt. 

Doordat er zoveel niet lekker liep legde dit een enorme druk op onze relatie. Het ging snel bergafwaarts en of dat nog niet genoeg was overleed de vader van mijn vriend. De periode die daarna volgende was intens en vooral verdrietig. Wij kwamen voor even weer heel dicht tot elkaar maar dat was helaas niet genoeg. Het was allemaal gewoon niet meer hetzelfde. Dit soort ingrijpende gebeurtenissen in het leven doet mensen veranderen en wij waren uit elkaar gegroeid. We waren beide ongelukkig en wilde andere dingen, wat overigens niet betekende dat we er beide niet enorm van balen.. 

Dat sprookje, die match made in paradise die is niet meer.. Je zou haast denken het kon niet fout gaan maar het leven nam overduidelijk een loopje met ons. Teveel struggles en teveel tegenslagen. Het is tijd om het af te sluiten, mijn shit op te pakken en weer verder te gaan! Ik ga mijn leven terug pakken en er het beste uithalen maar de liefde.. dat hou ik voor nu even voor gezien, de ware daar geloof ik niet meer in. 

Vergeet ons niet hier te volgen op Mamaplaats of gezellig op Instagram @me.and.zoe_

Snap