Snap
  • liefde
  • genot
  • Verward

In plain sight

Er brandt een klein lampje dat begint te knipperen zodra de deur sluit

Ronald loopt naar ons toe met een quasinonchalant houding. Mijn gedachten gaan alle kanten op. “Hij zal Sjors nu niks vertellen, toch”?  Ik heb zelf nog geeneens de tijd gehad om Sjors überhaupt iets te vertellen over de kus. Soort van kus. Was het echt een kus? Ik ben in de war. Mijn moeder nam alle tijd en aandacht in beslag. Ronald komt dichterbij en legt zijn arm op mijn schouder. Ik sta nog steeds dicht tegen Sjors aan. “Sterkte met je moeder” zegt Ronald terwijl hij naar mij glimlacht. Vervolgens knikt hij naar Sjors en loopt weg. Ik kijk Sjors aan. Ik zie zijn blik veranderen, maar hij zegt niks.

We lopen samen de “feesttent” weer in. Ondanks dat het aanstaande echtpaar niet meer op de locatie aanwezig is, maken de gasten gretig gebruik van de dansvloer en de bar. Ik zie Lianne lachend dansen met Kyra. Ik zie de vriendinnen van mijn moeder in een kringetje staan. Ze kletsen volop. De één nog luider dan de ander. Ze brullen het uit. Hier geniet ik van. Ik zie de mensen die ik ken, plezier hebben met elkaar. Het knaagt diep van binnen dat mijn moeder een stempel op de avond heeft weten te drukken, maar ik wil geen gehoor geven aan het geknaag. Ik pak Sjors zijn hand. Hij kijkt me aan, ik sleep hem mee te dansvloer op. Mijn armen om zijn hals. Zijn handen om mijn middel. Ik kijk in zijn diepbruine ogen en besef me dat ik de kriebels nog steeds voel. Dat het soms lijkt alsof er jaren zijn verstreken en soms alsof het pas een dag was.

In mij borrelt een gevoel op. Een gevoel waar ik graag gehoor aan geef. Ik maak me los van zijn lichaam en kijk hem aan. “Kom” zeg ik en ik begeleid hem over de dansvloer, door de gang, naar de toiletten. Ik doe de klink omlaag en begeleid Sjors naar binnen. De ruimte is klein. Net groot genoeg voor ons allebei. De deur kan net dicht. Er brandt een klein lampje dat begint te knipperen zodra de deur sluit. Ik knoop langzaam zijn overhemd open en duw zijn rug tegen de deur. Hij laat me begaan. Ik hoor de muziek dreunen, maar laat me leiden door ons eigen ritme. Sjors pakt mijn billen vast en trekt mij tegen zich aan. We zoenen, we voelen en grijpen elkaar. We ademen steeds sneller en sneller. Zijn hand streelt over mijn been en duwt mijn rok steeds verder omhoog. Ik voel zijn vingers overal. Ik kus zijn nek en pak hem vast. We kneden, we hijgen en voelen. We kussen tot we niet meer te remmen zijn. Ik kreun van genot. Hij trekt zijn broek in een snelle beweging omlaag en verdwijnt in me. We laten ons leiden door het ritme van de muziek. Ik geef me over en voel hem komen. Sjors pakt mijn kin en zegt “Ik hoop dat wij altijd zo blijven. Zo heerlijk ongeremd met elkaar”. Ik kijk hem aan, trek mijn rok recht en sidder nog na van genot. Ik besef me ineens dat er elk moment iemand binnen had kunnen lopen. Ik kus hem nogmaals waarna we al giechelend we de toilettenruimte verlaten.

Terwijl we de ruimte weer inlopen zie ik dat er nog volop gefeest wordt. Ik zie mensen dansen en mensen die ook een drankje te veel op hebben, al leunend op elkaar. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het al tegen 2en is. Ik wil naar het podium met de piano lopen, wanneer ik Ronald weer zie. Ik weet niet wat het is, maar ik voelde zijn aanwezigheid al voordat ik hem zag. Ik zie hem staan met haar. Dat meisje van laatst. Haar naam ben ik even kwijt.

Ro knipoogt naar me. Ik kijk naast me. Sjors kijkt ook, maar hij kijkt langs mij heen. Hij kijkt woedend naar Ronald.