Snap
  • getrouwd
  • Medischeouders
  • ADHD
  • Tegenpolen
  • Relatie
  • onsverhaal

Hoe ik wij werd

Wat gaat er eigenlijk aan vooraf?

Hallo allemaal,

Eigenlijk wilde ik vrijdag posten maar dat is niet gelukt, dus nu even inhalen.

Ik en R. zijn ondertussen al meer dan 10 jaar samen, we zijn al samen sinds we op de middelbare school zaten. Waar in het begin niemand ons meer dan een paar weken gaf hebben we het toch een stuk langer met elkaar volgehouden!

We zijn absolute tegenpolen en dat maakt juist dat we zo'n goed stel samen zijn, we vullen elkaar aan. 

In mei 2018 zijn we getrouwd en kwam hij bij mij in te wonen, wat moet je dat eerste jaar aan elkaar wennen zeg! In 2019 wilden we graag proberen om een kindje te krijgen en na een half jaar was daar die mooie positieve test!

Na een pittige periode zijn we uiteindelijk ergens anders gaan wonen toen ik 20 weken zwanger was en dat was de beste keuze. In maart 2020 is J. geboren.

Wat hebben we sinds die tijd al veel mee moeten maken maar wat ben ik blij dat we elkaar bleven zoeken, ook toen we het niet wilden. Wanneer de een een PPD heeft en de ander ADHD is het soms erg lastig om met elkaar in gesprek te gaan maar dat bleef gelukkig gebeuren.

In tien jaar tijd zijn we van jonge broekies naar stabiele volwassenen en ouders gegroeid en ik had het met geen ander persoon willen doen!

Het is niet zo'n diepgaande blog zoals de vorige weken maar daar heb ik nu even de tijd en ruimte niet voor. Later zal ik hier nog wel verder op in gaan.

Aankomende vrijdag wil ik gaan schrijven over de zwangerschap van J.!

Wendy


Maak nu je account aan op Mamaplaats & maak 3x kans op een DEPLAY Tablet t.w.v. €180! 🎁

Le

1 jaar geleden

Ik lees graag met je mee!

1 jaar geleden

Leuk! Ik ben benieuwd naar de volgende blog❤️