Snap
  • Relatie
  • efteling
  • ouderschap
  • verliefd
  • weekendjeweg

Het mooiste van thuis komen

Weekendje zonder kinderen

Zo genoten van dit weekend

Ik ben best een plak mama. Het duurde best lang tot dat ik het de moeite waard vond om geld uit te geven aan een dagje weg zonder de kinderen. Elke euro die ik uit gaf dacht ik.. ik ga liever weg met ons gezin.

Nu hebben wij zware tijden gehad. Emotioneel en soms ook financieel. Thuis mama zijn was heerlijk maar het kost een hoop.

Nu ik weer werk, vond ik het dan ook een mooie reden om eens wat tijd te steken in ons samen. Even tijd voor mike en savannah. 24 uur geen papa en mama zijn maar weer even terug in de tijd.

In theorie was dit makkelijk. In de praktijk was dit toch iets moeilijker. Zo gingen wij eerst winkelen bij rosada en gingen we automatisch eerst de kinderwinkel in. Na de helft van ons budget uit te hebben gegeven aan jurkjes en rokjes moesten we toch erg hard lachen. Pff natuurlijk kunnen we niet met lege handen thuis komen.

Gelukkig vonden we ook nog wat leuks voor ons zelf en gingen we met een achterbak vol richting het hotel.

Snap

Even neer ploffen op bed en even tijd voor niks. 

Daar aangekomen voelde we gelijk de spanning van ons af glijden. Prachtig hotel met een geweldig stuk natuur er om heen.

Maar het lekkerste was nog even neer ploffen op bed en even tijd voor niks. De tv aan zetten en gewoon even helemaal niks. In de avond het restaurant binnen lopen en niet automatisch naar het kinder menu zoeken. Een drankje drinken en geen erg houden in de tijd. Elkaar verliefd aan kunnen kijken zonder dat een 5 jarige naast je zit en zegt: jij vind papa leuk he! Niet je toetje hoeven delen. Geen stuiterballetjes na de kilo slagroom met ijs.

Snap

Maar dan wel je kindjes missen als je ziet dat het bed tijd is. Tranen in je ogen als oma een filmpje stuurt met de twee liefste meisjes die nog even een kusje blazen voor papa en mama. En natuurlijk de hele avond zeggen wat hadden die meiden dit leuk gevonden.

Met een vrije zondag voor ons en een efteling 20 min bij ons vandaan was de verleiding veelste groot. We maakte de afspraak we gaan alleen in atracties waar we niet in mogen met de kinderen. Als een stelletje pubers stonden we in de rij van de python, vliegende hollander en Joris en de draak. Nooit gedacht nog zo plakkerig te zijn als dat we vandaag waren.

Snap

Naar huis

Genieten met een hoofdletter G en toch ook honderd keer kijken voor een berichtje vanuit thuis. En als je dan aan komt en je meisjes vliegen weer in je armen dan weet je dat er geen beter gevoel is dan thuis komen❤