Snap
  • Relatie
  • rouw
  • ouder
  • feestdagen
  • volgendekeermeer
  • vageblog

Het leven gaat verder..

Maar ik sta stil

We hebben het weer achter de rug, de feestmaand. Die altijd een gevoel van vreugde en dankbaarheid teweeg bracht bij mij en mijn gezin..

Dit jaar was dat heel erg ver te zoeken.. oja, we hebben gewoon sinterklaas klein gevierd, en kerst gezellig bij onze beste vrienden en de bubs daar, en oud en nieuw ook.. al wilde ik het jaar niet afsluiten..

Want het jaar uit gaan voelde alsof ik mijn vader achterliet, hij tot mijn verleden hoort en iedereen verwacht dat je door gaat.. als een nieuw jaar, nieuwe kansen.. maar hoe doe je dat?

Ik kocht deze auto half november, in samenspraak met mijn vader, want begin 2021 gaf hij aan om mij financieel al toe te schuiven, en toen heb ik met hem besproken dat ik een auto zoals deze wilde kopen. Hij vond hem wel mooi, al was hij zelf niet zo van de cabrio's, haha, hij had al zo weinig haar.. tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee, erg blij zelfs, helemaal mijn wagentje, al was het originele plan eigenlijk om hem een blauwe kleur te geven.. anyway.. mensen vinden het raar als ik zeg dat het een auto is met een rouwrandje.. maar zo voel ik dat.. ik heb het gevoel dat m'n vader nog dichter bij me is dan anders. En echt gelovig ben ik nu ook niet, ik denk wel dat de ziel blijft bestaan.

Het was een ontzettend zwaar jaar, met veel verschillende balletjes. Waarin mooie dingen zijn beginnen te ontstaan, de meisjes ineens grote sprongen hebben gemaakt (of ik heb het door mijn verdriet niet gezien?) , dat R. en ik serieus moeten werken aan ons huwelijk, of wat daar nog van over is (want ik heb 4x afscheid moeten nemen van hem, maar later meer over het afgelopen jaar), er toch ook weer veel veranderd is rondom de kinder.. kortom.. tijd om weer wat vaker te Blogger

Ondanks dat ik heel erg zoekende ben in hoe ik mijn leven op de rails moet krijgen zonder mijn vader, heb ik echt het gevoel dat ik stil sta, dat ik nog net zo ver ben als 13 mei.. Dat rouwen heel raar werkt, en bij kinderen zelf nog anders ook.

Ik hoop dat ik snel een betere blij kan plaatsen en wat meer inhoudelijk ook.

Voor nu een gezond, gezegend en dat alle wensen uit mogen komen nieuwjaar