Snap
  • Relatie
  • zus
  • foto
  • bruiloft
  • gefrustreerd
  • Kaping

Het is toch ONZE trouwdag

Bruiloft gekaapt

Al vanaf 2012 zijn we verloofd, en de laatste 2 jaar zijn we bezig met plannen van onze bruiloft. 

Deze zou 10 april 2020 zijn dan waren we 10 jaar samen... toen kwam eerst corona en is onze nieuwe datum 7 augustus 2020.... helemaal geweldig het mag doorgaan!!! Maar nu...  we hebben het gevoel alsof onze bruiloft worst gekaapt! En nee niet door de regels van corona die beperkingen snappen we wel, maar meer door onze familie

En dan met name mijn zus, ze bedoelt het allemaal wel goed hoor maar ze begrijpt niet  echt dat het niet haar trouwdag is.

We hebben mijn neefje als fotograaf die volgt een opleiding daarvoor en hoe mooi is het dan om elkaar te helpen, en ook gewoon iemand te hebben die je snapt en weet wat je beste kant is haha.

We hebben duidelijk gezegd dat we niet al te standaard foto's willen en vinden die foto's van het aankleden en alle dingen vooraf onzin. En eerlijk is eerlijk in de ochtend van ons trouwen hebben we genoeg te doen en daar heb ik echt verder niemand om mij heen nodig! En manlief vind dat ook.

Maar nee zegt zuslief dat moet en dat hoort en dus willen ze dat gaan doen!

Blegh naar meerdere malen al te hebben laten weten dat wij dat dus NIET willen word er nog niet geluisterd naar onze wensen.

Proberen een compromis te sluiten alleen foto's van het klaarmaken van mij de  bruid dan.  En dus niet van manlief want die is dan bij zijn moeder en daar hebben we ook de lunch dus daar is het al snel te druk.

Ze leek dat even een goed idee te vinden en we dachten dat de kaping klaar was... maar nee hoor! Komt ze met het idee die foto's dan de dag van te voren te maken....

Neeeeeeeee!!!!!! De dag voor de bruiloft hebben we het veel te druk... de locaties versieren en in orde maken en misschien nog even van elkaar genieten voor we de volgende stap nemen in ons leven?!

Echt waar ik hou zielsveel van haar maarop dit moment kan ik haar wel in metselen! 

Morgen nog  maar  eens het proberen duidelijk te maken net de ondersteuning van beide moeders en manlief.

Ik snap nu echt helemaal het programma bridezilla!