Snap
  • Relatie
  • Momlife
  • Relatietroubles

Het is even moeilijk

Als alles onder het tapijt wordt geveegd en je uiteindelijk over de bult struikelt
5 jaar geleden

Heb je de mogelijkheid voor een hulp in de huishouding, dat hebben wij gedaan. Heerlijk moet ik zeggen. Iemand die elke week heel het huis poetst, dan moet je nog wel wat zelf doen maar lang niet zoveel. En ik laat de boodschappen voortaan bezorgen ook dat kost geen tijd meer. Het is even zoeken maar nu de oudste bijna 6 jaar is gaat het erg goed weer bij ons (eigenlijk al vanaf dat hij een jaar of 2 is hoor). We gaan regelmatig samen even weg en hebben de oppas thuis zitten, en ik hoef dus niet alles meer te doen omdat ik het uitbesteed. De ruzies lopen daarover dus ook niet op.

5 jaar geleden

Dit voelt echt 100% als mijn leven. Wordt er persoonlijk echt knettergek van en flinke ruzies soms. Denk dat we deze jaren maar even uit moeten zitten en dat het als de kindjes ouder zijn weer beter gaat worden.

Oeh dit is zo herkenbaar.. wij hebben de taken een beetje verdeeld. Vriendlief stoft, stofzuigt en dweilt beneden. Hij doet de tuin en wast de ramen. Ik doe boven, de badkamer, wc's, was, boodschappen en de dingen die hij laat liggen of simpelweg niet ziet. Nu we 2 kinderen hebben en de jongste bij mij drinkt doet hij meer dan ooit te voren. Ik ben benieuwd hoe dat na vandaag gaat als ik na mijn verlof weer ga werken. Maar ik denk dat de meeste moeders zich hier in herkennen. Zet m op! Probeer afspraken voor jezelf te maken en vertrouw dan op je partner.

5 jaar geleden

Gelukkig. Blij te horen dat jullie wat meer praten. Een kleine is een best grote verandering voor zowel jijzelf als je man. Snap dat het lastig is. Verlatingsangst ken ik. Hier een kleine meid die er ook last van heeft. Bij onze zoon totaal niet gehad, maar zij wel. Hoop dat het snel over is, maar als ze op mij lijkt, vrees ik dat het heeeel lang kan duren? Hoop dat jullie eruit komen.