Snap
  • Relatie
  • boerin
  • hoofdleeg

Help ik word boerin +3

Gewoon even voorstellen en vertellen

Hej ik ben mama van 3 kids en getrouwd met een boer. We zijn al 14 jaar samen en 6 jaar getrouwd. Mn oudste dochter is 4 de middelte muiter ( meisje ) is 2 en onze  jongste zoon is 5 maand. 

Ik kom zelf niet van de  boerderij af. Ik kon niet zien aan mijn man zijn neus dat hij boer is. Ik was nog ma 16 toen ik hem tegen kwam. Op die leeftijd nog totaal niet bezig met ware liefde maar meer met plezier.  Nu zo 14 jaar later zijn er veel veranderingen in mn leven geweest waar onder 3 prachtige kinderen een complete boerderij  en een bijzondere schoonfamilie. En nu op dit moment een bedrijfs overname wat ik best wel spannend vind. Ik kom zelf niet van een boerderij en ook nooit verwacht dat ik er ooit zou komen te wonen. Maar dit jaar lijkt het toch echt te gebeuren.  Ik ga mijn schoonmoeder dr werk steeds meer leren kennen en overnemen.  En dat is best spannend.  Wat zag ik ....doodeng!  Maar toch had ik nooit verwacht dat ik het echt leuk zou vinden.  

Oja de reden waarom ik dit hier schrijf? Omdat ik heel weinig mensen heb en ken die in de zelfde situatie als mij zitten. En ik eigenlijk gewoon mn hoofd af en toe leeg wil maken ....