Snap
  • Relatie
  • Blinddate
  • hoehetbegon

Grote mond, blind date

Ik kom zelf uit een klein plaatsje, Lierop! Renaldo woonde toen ik hem leerde kennen nog in Waspik… dit ligt zoon 80 km van elkaar vandaan! Hoe kom je elkaar tegen dan  vraag je je vast af!

Dat is met een blind date en een grote mond gebeurd!

Ik heb de bloemistenopleiding gevolgd in Den Bosch… maar was in de zomer vaak op maandagen op de kermissen bij ons in de buurt te vinden.. zo ook de maandag dat renaldo bij ons op school kwam voor een klasgenootje, die woonden vlak bij elkaar dus reisden samen naar huis!

De week erna kwam ik (weer) een keertje op school en kreeg een heel verhaal over n knappe jongen en die had ik gemist! Nouja mijn gedachten prima, geen hand vol maar een land vol! Toen we tussen de middag een broodje gingen halen bij het station kwamen we langs de school van renaldo en alsof het zo moest zijn, kwam hij naar buiten gelopen! Daar komt dus mijn grote mond aan te pas.. ik wil zijn nummer, hij is knap!! 

Het nummer gekregen van mijn klasgenootje en heel brutaal hem een berichtje gestuurd met alleen; Hey jij bent knap! Groetjes natalie.. waarop mijn klasgenootje een telefoontje krijgt met wtf heb jij nou gedaan.. ohjee!

Gelukkig reageerde hij wel terug en hebben we een aantal dagen samen zitten sms’en! Op donderdagavond belde hij mij spontaan op en ik (dus weer) met m’n grote mond gezegd ik kom zaterdag naar jou toe! Dan kunnen we elkaar een keertje in het echt zien!! 

Die zaterdag een vriendin gevonden om met me mee te gaan (tja dat eind ga ik niet alleen 😉)… toen we bij een parkeerplaats aankwamen waar we afspraken durfde ik het meer (klein hartje?!) en wilde eigenlijk weer omdraaien en wegrijden… jammer genoeg stapte mijn vriendin uit, liep naar m toe en zei; hoi ik ben mendy.. natalie komt er aan! Waarop ik dus ook niet meer terug kon! 

Die avond n hele gezellige avond gehad! En afgesproken dat renaldo dinsdag naar mij zou komen! 

Hoe dat afliep… dat lees je de volgende keer!

Ik ben van plan om hier weer wat meer te gaan schrijven… ook als soort dagboekje! We hebben nl veel hobbels gekend al in onze relatie maar hij houd (al vanaf 2006) nog steeds stand!!