Snap
  • Relatie
  • kinderen
  • moeder

Een stukje terug in de tijd

Mijn tijd

Hallo iedereen 

In mijn vorige blog terug in de tijd had ik verteld dat ik verder er op in zou gaan. Hier bij deze blog.

K en ik waren 14 april 2005 ouders geworden van A. Ik woonde met A op dat moment bij mijn ouders en ik ging in het volgende schooljaar verder met mijn opleiding mbo zorg en welzijn. Ik was een student maar ook moeder. Terwijl K door de week bij zijn ouders was en studeerde maar ook ging stappen en met vrienden afspreken. K kwam wel elke weekend naar mij en zijn dochter toe. Of A en ik waren een weekend bij hem en zijn ouders. Als we de weekenden met elkaar konden en waren trok K eigenlijk elke keer zijn eigen plan en was het voor hem eigenlijk gewoon feesten en beesten. In november 2005 kreeg ik eindelijk mijn eigen huisje. Heerlijk huisje boompje beestje althans zo zag ik het voor me alleen K wou niet samen wonen, want hij wou zijn vrienden niet opgeven. En aangezien ik 40 min met de trein van hem vandaan woonde zou hij zijn vrienden niet zo vaak meer zien.Dus woonde ik alleen met mijn dochter A. Toch kwam hij nog wel elke weekend naar mij toe. 

En dan heb je een keer een verjaardag van een vriendin waar vriendlief niet mee overweg kan. Ik had K gevraagd of ik naar de verjaardag kon gaan en dat hij en A thuis bleven. Dat was prima en voor mij wennen want ik ging namelijk een avondje zonder A weg. Maar wist dat ze bij haar vader in goede handen was. Aangezien ik me op de verjaardag slechter voelde (was al niet lekker te pas) besloot ik wat eerder richting huis te gaan. Thuis aangekomen meteen bij A gekeken oo der slaapkamer en ze sliep heerlijk. Toen door gegaan na de woonkamer maar K was daar niet. Dan maar even in mijn slaapkamer kijken en het beeld wat ik toen zag is me lang blijven achtervolgen K lag te vrijen met een andere vriendin van mij. Ik heb geschreeuwd dat hij rap zijn kleren aan moest doen en die vriendin er uit geschopt en die heb ik ook niet meer gezien of gesproken. Met K gepraat en hij gaf aan dat in zijn leven geen kinderen paste op dat moment. In het volgende blog ga ik er weer verder op in 

Liefs Jannie