Snap
  • Relatie
  • geweld
  • wensmoeder
  • sterrenmoeder
  • ikoverleef
  • Abuse

Een nieuw begin met angsten.

Onze eerste foto samen.

Vanaf het moment dat ik met Dimitri was was erg bijzonder, hij behandelde me anders alsof ik nog steeds vrij was. Ik vond dit heel raar, het was bij hem nooit moeten maar mogen.Natuurlijk had ik hem wel alles verteld in de veronderstelling dat hij me erna niet meer wilde, want dat mensen van me af duwen war ik inmiddels goed in geworden. Maar toch bleef hij volhouden en hadden we het fijn ! Er zijn in het begin wel moment geweest waar hij ook aan moest wennen. Ik kon bijvoorbeeld heel overdreven reageren op kleine dingen, een voorbeeld was dat wij een keer een pizza bestelde hij wilde een large maar ik bestelde 2 medium, die kwamen aan en hij zij ´oh 2 medium ook lekker´ ! en ik begon helemaal te flippen en te huilen en zeggen dat het mijn schuld was en ik heb wel 1000000x sorry gezegd. Het enigste wat hij zij was ´´dit geeft toch niet´´? En ik zei nog waarom word je niet boos ? omdat ik niet zo ben zij hij ? Het verbaasde me, een man die zo rustig reageert ? Deze sorry momenten komen nog dagelijks voor en ik kan er niks aan doen. Het zit zo in me om bij elk ding sorry te zeggen zelfs als het niet mijn schuld is.

4 sings a women has been mentally abused

- She constantly apologises

- She doesn't believe you when you compliment her.

- She breaks down during small arguments.

-She's needs a lot of reassurance.

Dit is zo ik, ik herken me zelf hier in want het mentale was ook veel erger dan het fysieke, en tot de dag van vandaag en waarschijnlijk heel mijn leven blijf ik hier last van houden. En dit is niet erg, ik heb nu een sterk iemand om mij heen die echt van mij houd. 

Ook vroeg hij mij of ik bij hem in wilde trekken, ik vond dit mega spannend maar wist dat ik goed zat. Het eerste wat hij gedaan heeft is gezorgd dat er een mooi plankje kwam te hangen waar Noah* op kon staan, dat was het belangrijkste voor mij. 

Ergens in de periode van 2020 begon ik me minder goed te voelen, en ik wist dat dit door de pil kwam. Ik had vaak moodswings en voelde me heel onprettig. We besloten toen dat ik er mee ging stoppen want het was echt niet te doen. We wilden zeker niet gelijk een kind op de wereld zetten want dat was wel erg snel allemaal dus deden we het altijd veilig of om de ovulatie heen. Maar na een aantal maanden begon ik me nog slechter te voelen met ook heftige buikpijnen rond mijn ovulatie en menstruatie en er voelde iets niet goed. 

Ik besloot toen de huis arts te bellen en vanaf dat moment begon onze volgende rollercoaster.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij My life as Nikki?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.