Snap
  • tienermoeder
  • whatsapp
  • Relatie

Deel 3: hoe ik bewust zwanger raakte op mijn 18e

Vindt hij mij ook leuk?

Daar ging ik, achterop zijn scooter naar mijn huis. Mijn ouders zijn nogal van het grapjes uithalen (trouwens, mijn vader bedenkt ze), dus wat zag ik toen ik de straat in reed? Mijn ouders en mijn zus stonden ons op te wachten in de voortuin, ik schaamde me dood🙂

Mijn zus is nogal een directe meid dus inmiddels leek het op een ondervraging inplaats van een rustige kennismaking, maar het was echt super leuk!

De dagen daarna appte we vaak na werk en ik stelde voor om een keer te gaan sporten samen. Ik sporte al een tijdje met een vriendin in de sportschool, dus het leek me leuk om hem mee te nemen. Hij kwam me ophalen en we gingen naar de sportschool, om eerlijk te zijn heb ik hem niet gezien aangezien hij bij de gewichten stond en ik en mijn vriendin een beetje op de loopband liepen.

Toen we weer thuis waren kreeg ik een appje van hem waarin stond dat hij zijn huidige relatie niet meer leuk vond. Na uren (oprecht 5 uur lang) geappt te hebben kreeg ik HET appje, hij vond mij leuk!!! Voor de duidelijkheid, ik heb 0 signalen van hem gekregen dat hij mij leuk vond, dus ik was nogal euforisch zoals je je vast kan voorstellen.

De dagen hierna spraken we eigenlijk elke dag af en voor ik het wist vroeg hij op een dag “Wil je voor altijd mijn liefste vriendin zijn?” (Omg smelt)

JAAA!


Lees hier het volgende deel

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Olijf?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.