Snap
  • Relatie
  • liefde
  • verliefd
  • date
  • Uitgaan
  • Datenight

Daten, hoe gaat dat ook alweer?

Als je een lang weekend met elkaar bent, dan weet je pas weer wat je mist.

Sinds de geboorte van Luca zijn René en ik eigenlijk niet echt meer samen weg geweest. We zijn 1 keer uit eten gegaan, maar toen lagen de kinderen al op bed en zijn we daarna gelijk weer naar huis gegaan om de oppas af te lossen.

Ik ben wel iemand die zich snel bezwaard voelt om oppas te vragen. Ik wil een ander niet belasten terwijl ik zelf dan leuke dingen ga doen. Dat is toch nog steeds iets waar ik me een beetje overheen moet zetten denk ik. Vooral als je weet dat je je moeder altijd had kunnen vragen op welk moment van de dag dan ook, maar helaas gaat dat niet meer...

Nu waren René en ik allebei een lang Pinksterweekend vrij. Heerlijk met het hele gezin naar het bos en naar het strand. René werkt ook wel regelmatig op zaterdagochtend, maar nu hadden we lekker echt vrij. Nu je zo veel met elkaar bent, merk je ook wel dat je de qualitytime met elkaar mist. In de avonduren gaat René wel eens naar de zaak of zitten we samen thuis te werken achter onze laptops met een kop koffie. Gezellig, maar je mist het ècht samen zijn ook!

Deze zomer hopen wij beiden nog mee te gaan als leiding op een zomerkamp. De kinderen gaan dan logeren bij opa en oma. Zelf vind ik dat toch nog een dingetje een hele week, maar Noah heeft er al super veel zin in! We zijn deze week ook niet echt samen (allebei ander kamp, wel zelfde locatie) maar gaan wel iets doen wat we zelf leuk vinden! De week daarop gaan we lekker nog met de kinderen naar de camping!

Ik hoop gauw weer regelmatig een datenight te kunnen organiseren, dat doen we echt veel te weinig. 

Hoe doen jullie dit in je relatie, gaan jullie regelmatig op pad? En hoe regelen jullie dat? 😊

Liefs, Laura

3 jaar geleden

Heel herkenbaar! (Van een aantal jaartjes terug, dat wel.😉) Maar zoals ik altijd een lieve oppas kon bellen (dat was jij!!), kun jij nu altijd mijn dochter(s) vragen. Die vinden het errug leuk om op Noah en Luca te passen. Vooral als je voor een snackje zorgt! 😂 Vroeger plande ik 1 avond per maand. In de agenda blocken! Dan regelde ik die oppas al ver vooruit. Jouw ouders deden trouwens dat ook 👍♥️ X Corine