Snap
  • Relatie
  • #spoedeisendehulp

Dat ook nog!

Sorry voor  de late blog. We hebben een hele rare week achter de rug. Twas mooi weer en man lief wilde grasmaaien. Als het mooi weer is begint het bij boeren te kriebelen.  En als er 1 dan begint volgd de rest snel! Maar savonds kreeg hij last van zn buik. Ik maakte nog een grap over zn blinde darm maar dat lachte hij weg. De volgende dag had hij wel last maar er moest gras ingekuild worden. Dus geen tijd voor pijn. Smidags liep meneer met de neus op de schoenen van de pijn. Ik heb hem na de dokter gestuurd. Daar dachten ze aan een blaasontsteking.  Kwam met een kuurtje thuis. Volgende dag moest ik werken. Had het heel gezellig met mn collega's.  Tot ik gebeld werd dat mijn man werd afgevoerd naar het ziekenhuis.  En toen begon het lange wachten....